För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Förmånligt företagslån med Froda

Froda startades med en tydlig idé – att göra det enkelt för dig att investera i ditt företag genom att erbjuda företagslån till marknadsledande villkor, på nolltid. Med Froda kan du snabbt investera i ditt företag med nöjdhets- och lägsta prisgaranti.
Ansök om företagslån

Medlemserbjudande

Som medlem i Företagarna får du tillgång till finansiering som gör det enkelt att växa. Smidigt, prisvärt och framtaget för att passa dig och din vardag.

Företagarnas medlemmar får 10 % rabatt på räntekostnaden

  • Låna upp till 15 miljoner kronor
  • Lägsta prisgaranti på ditt lån*
  • Nöjdast kunder 7 år i rad - enligt Trustpilot

Observera att du behöver ha ett aktivt medlemskap i Företagarna för att ta del av de förmånliga villkoren.

Gör din ansökan hos Froda

Vill du veta mer? 

Kontakta Froda på support@froda.se eller tel. 08-501 31 100

*Garantin innebär att Froda alltid ska erbjuda minst lika lågt pris som våra konkurrenter eller lägre. Garantin förutsätter i övrigt jämförbara villkor (t.ex. amortering och säkerheter) och omfattar endast ansökningar som beviljats lån av Froda.

Pausa amorteringen upp till sex månader

Hos Froda har du kontroll över ditt lån. Oavsett om du vill pausa din amortering, lösa lånet i förtid eller amortera extra så finns möjligheterna där för dig.
  • Pausa din amortering i upp till 6 månader
  • När du vill, hur du vill
  • Inga dolda avgifter
Läs mer här

Froda stöttas av EIF

Vad innebär EIF?

Froda har fått utökat stöd från Europeiska Investeringsfonden (EIF) genom garantiprogrammet för mikrofinansiering och socialt entreprenörskap inom InvestEU. Programmet möjliggör för Froda att låna ut till småföretagare för att främja tillväxt, jämlikhet, hållbart arbete och social inkludering i Europa.

EIFs mikrogaranti innebär att du hos Froda får företagslån med rabatterad lånekostnad ifall du har ett företag med max 9 heltidsanställda och högst 20 miljoner i omsättning eller balansomslutning. Du kan ansöka om lån på upp till 500 000 kr för att omfattas av mikrogarantin. Rabatten aktiveras automatiskt ifall ditt företag uppfyller kriterierna för garantin.

Läs mer hos Froda

Några fördelar med Froda

Objektiv och rättvis bedömning

Vi på Froda brinner för att se företagare i alla dess former lyckas. Vi tar inte i hänsyn till hur du ser ut, vilket språk du pratar eller hur väl du kan presentera din affärsplan. Vår bedömning baserar sig enbart på en analys av ditt företags data. 

Inget papperskrångel eller kölapp

Genom att digitalisera bankupplevelsen sparar vi tid, pengar och energi för dig som företagare. Så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – ditt företag. Skulle du hellre vilja ha personlig service erbjuder vi såklart det med.   

Som en långivare borde vara

Froda har byggt hela sin affär kring att ha samma incitament som dig. Det betyder helt enkelt att när du lyckas, gör Froda det med.

Läs mer om Froda på deras hemsida

Så här går det till

1. Anpassa lånet

Skriv in hur mycket du vill låna, välj löptid och ställ in hur ofta du vill betala tillbaka på lånet. 

2. Skicka ansökan

Du får se ditt erbjudande direkt. Gör eventuella justeringar och skicka din ansökan när du är nöjd. 

3. Signera avtalet

Lånet betalas ut direkt när du skrivit på ditt avtal och du har pengarna på kontot senast nästa vardag.