För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Förmånligt företagslån med Froda

Froda startades med en tydlig idé – att göra det enkelt för dig att investera i ditt företag genom att erbjuda företagslån till marknadsledande villkor, på nolltid. Med Froda kan du snabbt investera i ditt företag med nöjdhets- och lägsta prisgaranti.
Ansök om företagslån

Några fördelar med Froda

Objektiv och rättvis bedömning

Vi på Froda brinner för att se företagare i alla dess former lyckas. Vi tar inte i hänsyn till hur du ser ut, vilket språk du pratar eller hur väl du kan presentera din affärsplan. Vår bedömning baserar sig enbart på en analys av ditt företags data. 

 

Inget papperskrångel eller kölapp

Genom att digitalisera bankupplevelsen sparar vi tid, pengar och energi för dig som företagare. Så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något – ditt företag. Skulle du hellre vilja ha personlig service erbjuder vi såklart det med.   

Tryggt som en bank sedan 2015

Vi har byggt vår affär kring att ha samma incitament som dig. Så när du lyckas, gör vi det med. Det är så vi skapar fler framgångsrika företag och åstadkommer förändring på riktigt. Froda är ett kreditinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn. 

Läs mer om Froda på deras hemsida

Medlemserbjudande

Som medlem i Företagarna får du tillgång till finansiering som gör det enkelt att växa. Smidigt, prisvärt och framtaget för att passa dig och din vardag.

Företagarnas medlemmar får 10 % rabatt på räntekostnaden

  • Låna upp till 15 miljoner kronor
  • Lägsta prisgaranti på ditt lån*
  • Nöjdast kunder 6 år i rad - enligt Trustpilot

Observera att du behöver ha ett aktivt medlemskap i Företagarna för att ta del av de förmånliga villkoren.

Gör din ansökan hos Froda

Vill du veta mer? 

Kontakta Froda på support@froda.se eller tel. 08-501 31 100

*Garantin innebär att Froda alltid ska erbjuda minst lika lågt pris som våra konkurrenter eller lägre. Garantin förutsätter i övrigt jämförbara villkor (t.ex. amortering och säkerheter) och omfattar endast ansökningar som beviljats lån av Froda.

Så här går det till

1. Identifiera dig med BankID

Genom att identifiera dig med BankID vet vi att du har en koppling till företaget vars villkor du vill titta på. Ingen UC tas och det är både kostnads- och bindningsfritt.

2. Se pris och villkor

Vi presenterar ditt företags maximala låneutrymme. Nu kan du skräddarsy ditt företagslån med lånebelopp, löptid och avbetalningsplan utefter dina behov.

3. Lånet utbetalt nästa dag

Signera online om du är nöjd med ditt erbjudande och investera det i ditt bolag.