headphones newspaper video-player
Har du tid att utveckla?
Ställ om till entreprenörstid

Populärt just nu

21 spaningar inför 2021

Vi hoppas alla på ett vaccin mot Corona. Tidningen Företagaren listar här ytterligare 21 saker att ha ögonen på, inför det nya året.

Hur ska företag hantera covid-19 i samband med årets revision?

Många företag är oroliga för sin överlevnad i takt med att intäkterna har fallit eller upphört som en följd av coronaviruset covid-19. Samtidigt är processen med årets bokslut, årsredovisning och revisionsberättelse långt gången.

Så ska tillfälligt anstånd på skatter och avgifter redovisas

Krisstöden under pandemin ska redovisas på olika sätt. I den här artikeln får du hjälp att reda ut begreppen kring anstånd på skatt.

Så minimerar du hållbarhetsriskerna

Att hantera hållbarhetsriskerna på rätt sätt kommer att bli en fråga om överlevnad för många företag.

7 nyheter och tips om lön

Vad innebär arbetsgivardeklaration på individnivå? Hur påverkar kontantprincipen medarbetarens förmåner? Få snabba svar på dessa och andra frågor i nedanstående sju tips och nyheter för dig som har personal.

Så får du mer utvecklingstid

Har du för lite tid för strategifrågor och utveckling? Det finns effektiva åtgärder för att undvika att du som ägare blir en flaskhals, hamnar i passagerarsätet eller fastnar i oändliga att-göra-listor.

Missa inte höstens aktuella webbinarier

Vill du har fler råd och tips? Ta del av Grant Thorntons stora kostnadsfria utbud av webbinarier.

Så får du ut maximalt av din tid!

I avsnitt 157 av #företagarpodden möter vi Anna Johnson, vd på Grant Thornton. Hon berättar om en Entreprenörstid som kan hjälpa alla som driver företag, eller är på väg att starta, att bli mer framgångsrika och undvika fallgropar.