headphones newspaper video-player
Har du tid att utveckla?
Ställ om till entreprenörstid

Populärt just nu

6 apr 2020 | Riks | Guide

Guide: Så hakar du på Podd-boomen

Fler än hälften av alla svenskar lyssnar på poddar. Borde ditt företag starta en podd? Vilken utrustning behövs och hur gör du succé? Experten Mohamed El Abed vet. Hans bolag Soundtelling har producerat innehåll åt såväl Ikea som Amazons Audible.

Testa ditt företags beredskap för kris

Har ditt företag en plan för krishantering? Det här testet tar bara 3 minuter att genomföra och är kostnadsfritt.

Så minimerar du hållbarhetsriskerna

Att hantera hållbarhetsriskerna på rätt sätt kommer att bli en fråga om överlevnad för många företag.

Var redo innan konjunkturen viker

De flesta ekonomiska bedömare är eniga – lågkonjunkturen är på väg att drabba Sverige under 2020. Men med en strukturerad omvärlds- och riskanalys kan man som företagare vara beredd redan innan nedgången är ett faktum, tipsar Per Gardelin, auktoriserad revisor på Grant Thornton.

Så hanterar du Brexit

Som företagare är det klokt att så fort som möjligt börja förbereda dig inför följderna av Brexit. Grant Thorntons momsexperter Cecilia Smedfors och Pia Hedberg redogör för några viktiga saker att tänka på.

7 nyheter och tips om lön

Vad innebär arbetsgivardeklaration på individnivå? Hur påverkar kontantprincipen medarbetarens förmåner? Få snabba svar på dessa och andra frågor i nedanstående sju tips och nyheter för dig som har personal.

Så får du mer utvecklingstid

Har du för lite tid för strategifrågor och utveckling? Det finns effektiva åtgärder för att undvika att du som ägare blir en flaskhals, hamnar i passagerarsätet eller fastnar i oändliga att-göra-listor.

Ny utbildning vässar styrelsearbetet

Är styrelsen i ditt bolag redo för nästa steg framåt? Om inte så startar Grant Thornton en ny utbildning som ger verktyg och kunskap för fortsatt tillväxt.

Missa inte våra seminarier!

Vill du har fler råd och tips? Ta del av Grant Thorntons stora kostnadsfria seminarieutbud som finns över hela landet. 

 

Så får du ut maximalt av din tid!

I avsnitt 157 av #företagarpodden möter vi Anna Johnson, vd på Grant Thornton. Hon berättar om en Entreprenörstid som kan hjälpa alla som driver företag, eller är på väg att starta, att bli mer framgångsrika och undvika fallgropar.

Testa ditt företags beredskap för kris

Har ditt företag en plan för krishantering? Det här testet tar bara 3 minuter att genomföra och är kostnadsfritt.