headphones newspaper video-player
Har du tid att utveckla?
Ställ om till entreprenörstid

Så får du mer utvecklingstid

Har du för lite tid för strategifrågor och utveckling? Det finns effektiva åtgärder för att undvika att du som ägare blir en flaskhals, hamnar i passagerarsätet eller fastnar i oändliga att-göra-listor.

7 nyheter och tips om lön

Vad innebär arbetsgivardeklaration på individnivå? Hur påverkar kontantprincipen medarbetarens förmåner? Få snabba svar på dessa och andra frågor i nedanstående sju tips och nyheter för dig som har personal.

Ordning ger framgång

Att ha koll på rapportering, processer och rutiner är en stor framgångsfaktor för alla företag. Här är åtta tips för en mer välskött verksamhet.

Tips för en effektivare faktureringsprocess

Hur mycket tid lägger ditt företag på fakturering idag? I många fall går det att med relativt enkla medel göra stora tidsbesparingar.

Så minimerar du hållbarhetsriskerna

Att hantera hållbarhetsriskerna på rätt sätt kommer att bli en fråga om överlevnad för många företag.

Revisorn – entreprenörens bästa vän och insiktskälla

Att driva företag är komplext och under förändrings- och tillväxtfaser blir utmaningarna förstås ännu större.  Då kan det vara skönt att kunna luta sig emot någon som har ett analytiskt perspektiv, som kan verksamheten väl och som vill bidra till en säker, hållbar tillväxt – revisorn.

Så förbereder du dig inför lågkonjunktur

Bolag som – finansiellt och operationellt – är förberedda på en lågkonjunktur blir mer framgångsrika och mindre känsliga för alla sorters händelser som kan påverka kassaflödet negativt. Här ger Mats Öberg, rådgivare på Grant Thornton 5 tips om hur du kan rusta ditt företag inför hårdare tider.

Missa inte våra seminarier!

Vill du har fler råd och tips? Ta del av Grant Thorntons stora kostnadsfria seminarieutbud som finns över hela landet. 

 

Så får du ut maximalt av din tid!

I avsnitt 157 av #företagarpodden möter vi Anna Johnson, vd på Grant Thornton. Hon berättar om en Entreprenörstid som kan hjälpa alla som driver företag, eller är på väg att starta, att bli mer framgångsrika och undvika fallgropar.