För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Återväxten räddad

Återväxten för nyföretagande räddad! Det konstaterade Företagarna Nyköping Oxelösunds styrelseledamot Per Karlsten, aktiv när det gäller kontakten med unga företagare och Ung Företagsamhet (UF), när han delade ut priser till bästa UF-företag från Nyköpings gymnasium i Stadshuset på skyltsöndagen.

Där hade gymnasiets företagsamma och kreativa UF-företag   sin årliga julmässa och besökarna ”bjöds” på många spännande affärsidéer.


Can Sil UF med Amanda, Fredrika, Hampus och Emma fick pris för bästa monter. Motivering: För en professionell och tydlig röd tråd genom produkt, monter och agerande. Deras affärsidé är att erbjuda sina kunder en sil anpassad för konservburkar som gör att man kan hälla ut vätskan utan att gå miste om innehållet.


 I montern med PlockPåsen UF med Malin, Mariam, Wilma och Isabelle blev besökarna så väl mottagna att tjejerna fick priset för bästa bemötande.

Motivering: För ett naturligt varmt omhändertagande och proffsigt sälj.


På bilderna de unga pristagarna, Per Karlsten och en av ”UF-lärarna” på gymnasiet -  Silja Lorant Laine.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.