headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare

Företagarna Kind

Välkommen till Företagarna Kind - det aktiva företagarnätverket inom Svenljunga & Tranemo kommuner !

Företagarna skapar bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. Vårt arbete är att verka för företagande, företagares rättigheter och bidra till ett klimat som gör det lätt och attraktivt att driva företag.

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och vi representerar 70 000 företagare i landet. Våra medlemmar är företagare som äger sina egna företag eller som stöttar vårt arbete.

Lokalt verkar vi för att skapa ett starkt nätverk bland våra företagare. 
Bli medlem du också!

Hej du företagare i Svenljunga och Tranemo!

Vi lever i märkliga tider. Även när tiderna är ”som vanligt” har vi som är företagare en utmanande tillvaro och stort ansvar. Många av oss är entreprenörer med växande idéer och en vilja framåt. I tider som dessa ställs vi inför ibland omöjliga prioriteringar och svåra beslut. Och många gånger känns det ensamt att vara företagare. Speciellt när det är som svårast.

Därför vill vi som sitter i styrelsen för Företagarna Kind tala om för dig att vi finns här för dig. Du är inte ensam. Ta gärna kontakt med någon av oss om du behöver bolla idéer, prata av dig eller bara höra en vänlig röst (du hittar våra kontaktuppgifter nedan).

Har du frågor som vi inte kan svara på finns hela riksorganisationen Företagarnas expertis bakom oss och då kan vi hänvisa dig vidare så att du får den hjälp du behöver.
OBS! Just dina frågor eller funderingar behandlas givetvis konfidentiellt!

Walk-and-talk i coronakrisens spår
I ett samarbete med Träna anordnar Företagarna i Kind walk-and-talk varje vecka.
Vi träffas på kyrkans parkering i Tranemo, onsdagar 8.15, för 30 minuters walk-and-talk med av Folkhälsomyndigheten rekommenderat avstånd.
Kom som du är – kom om du kan!

PS. Du vet väl att du som medlem i Företagarna har en mängd förmåner? I stunder av kris kan man behöva professionell hjälp. Förutom den juridiska rådgivningen kan Företagarna erbjuda följande stöd för sina medlemmar: Kostnadsfri coaching, samtalsstöd vi oro, rådgivning om kriskommunikation. Som medlem i Företagarna kan du dessutom sänka dina elkostnader, tvätta bilen extra billigt eller starta e-handel kostnadsfritt.
Mer om Företagarnas erbjudanden finns på: www.foretagarna.se

Vill du veta mer om hur Tranemo kommun jobbar med oss företagare?
Klicka här...

Vill du veta mer om hur Svenljunga kommun jobbar med oss företagare? 
Klicka här...

Länk till Svenljunga Företagarförening: www.svenljunga.com

Kontaktinfo
Företagarna Kind
Box 6002 , 51406 DALSTORP
0321-539950
Regionkontor
Västra Götaland

Mer om företagare i Kind

Leklandet nekas omställningsstöd

Ett bagatellartat fel gör att Stellas lekland inte får ta del av omställningsstödet, trots att företaget är berett att rätta till det. Om inte vi får ta del av omställningsstöde...

Leklandet nekas omställningsstöd

Ett bagatellartat fel gör att Stellas lekland inte får ta del av omställningsstödet, trots att företaget är berett att rätta till det. Om inte vi får ta del av omställningsstöde...

Föreningens förmåner