headphones newspaper video-player

Höstens första Frukostklubb i Stenungsund blev en berikande och kunskapsgivande träff

Företagarna Stenungsund-Tjörn välkomnade igen in till Frukostklubben efter ett kort sommaruppehåll. Det är en populär mötesplats för näringslivet i Stenungsund där cirka 40 deltog digitalt.
Publicerad 17 sep 2021

En trevlig morgon som inleddes av moderatorn Lars Grenhage, ordförande i Företagarna Stenungsund-Tjörn som berättade om varför denna mötesplats finns och hur viktig den varit för näringslivet under det senaste pandemiåret.

 

- Möjligheterna med de digitala träffarna har inneburit en frihet och enkelhet att kunna ansluta från olika platser vilket varit positivt. Men självklart känner vi nog alla ett behov av att kunna få upplevelser gemensamt vilket vi hoppas kunna göra vid nästa tillfälle den 15 oktober.

 

Först ut i programmet kom Ellinor Andersson, Marknadsansvarig på mediehusen Lokaltidningen STO och Terese Dewill, Försäljningschef på mediehusen Lokaltidningen STO. Båda bjöd på insikt i hur du skall tänka kring effektiv marknadsföring. Förutom valet av mediemix presenterades en bra bild över hur kundernas mediekonsumtion förändrats och hur du kan matcha det med din marknadsföringsplan. Chefredaktör Jakob Humlén berättade om den kommande sammanslagningen av ST-tidningen och Lokaltidningen STO.


     Ellinor Andersson                     Terese Dewill

Se presentationen ”Så skapar du effektiv marknadsföring - som ger resultat” här >>>

0-green-divider (3).jpg

Jessica Waller, ny näringslivschef Stenungsunds kommun visade vilka pågående upphandlingar som var aktuella och välkomnade alla till informationsträff den 27 oktober kl 17-19, Stenungsögården.

Företagsrådgivare på Arbetsförmedlingen, Gisela Petersson gav sina tips kring hur företagare kan använda sig av deras digitala tjänster när de skall rekrytera. Du når Gisela här >>

I slutet under punkten ”Pitcha ditt företag” lyfte Tommy Witedal från Bästkuststäd en inbjudan till en stor välgörenhetsauktion kallad Glädjeresan. Detta är ett samarbete mellan flera företag och där gåvor och bidrag kan ropas hem och 100% av intäkterna går till förmån för våra äldreboende i Stenungsund, Tjörn & Orust. Auktionshammaren hålls av Lasse Kronér och alla är varmt välkomna till kulturhusparken 25 sep kl 14-15.45. 

Läs mer om Glädjeresan >>

Nästa Frukostklubben blir den 15 oktober.

0-green-divider (3).jpg

frukostklubben17sepex2.JPG

 

Fler nyheter från Företagarna

Synliggör offentliga affärsmöjligheter

Med tydligare information om var, när och hur kommuner vill köpa in sina varor och tjänster kan fler företag vara med och konkurrera på den offentliga mångmiljardmarknaden.

Företagarnyheter från hela Sverige


Lyssna på Företagarpodden


Krönikor från våra politiska experter