För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Idag träffar vi vår medlem Johan Tellnor, Nilax Security

Publicerad 6 apr 2021

Hej Johan! Vill du beskriva ditt företag?
- Vi är ett säkerhetstekniskt företag som främst riktar oss mot företag och fastighetsbolag. Det innebär allt ifrån installation av passersystem, till kameror och larmsystem.

- Hur länge har ni varit med i Företagarna och vad ser du för fördelar med det?
- Vi har varit med sedan i höstas. Jag blev faktiskt tipsad av Bilia när jag skulle leasa en bil hos dom. Jag fick höra om alla bra rabatter som man kan få genom Företagarna!

- Vad innebär ditt jobb?
- Jag installerar och underhåller våra säkerhetssystem och åker ut och felsöker om något skulle vara fel. Det blir många träffar med nya kunder. Eftersom vi är ett litet företag så får vi göra allting, från administration till installation. I dagsläget är vi två personer anställda men vår ambition är att bli fler framöver.

- Vad har du för bakgrund Johan?
-Jag var elektriker från början tills jag liksom gled över på larmsidan. Nu har jag arbetat med detta i tolv år.

- Vad är det bästa med ditt jobb?
- Det är att jag ofta får hantera tekniska problem och hitta lösningar. Det är väldigt roligt och också aningen utmanande att arbeta så här, att hitta lösningar och hjälpa kunder. Då känns det att jag har levererat!

- Vad gör du på fritiden?
- Det här med fritiden förändrades mycket när jag startade eget. Jag jobbar såklart mer nu än vad jag gjorde förr. Intressen som jag har är att åka skidor utför. Jag har även seglat en del och spelat mycket fotboll under mitt liv. Min sambo och jag umgås mycket och vi tycker om att resa till Medelhavet och Frankrike tycker vi extra mycket om.

- Vad vet inte alla om dig?
- Det är att jag är en jäkel på att räkna baklänges. Jag är otroligt snabb, jag kanske är världsledande!

Tack för pratstunden Johan, lycka till med företaget och ha en Glad Påsk!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna