headphones newspaper video-player

Idag träffar vi vår medlem Johan Tellnor, Nilax Security

Publicerad 30 mar 2021

Hej Johan! Vill du beskriva ditt företag?
- Vi är ett säkerhetstekniskt företag som främst riktar oss mot företag och fastighetsbolag. Det innebär allt ifrån installation av passersystem, till kameror och larmsystem.

- Hur länge har ni varit med i Företagarna och vad ser du för fördelar med det?
- Vi har varit med sedan i höstas. Jag blev faktiskt tipsad av Bilia när jag skulle leasa en bil hos dom. Jag fick höra om alla bra rabatter som man kan få genom Företagarna!

- Vad innebär ditt jobb?
- Jag installerar och underhåller våra säkerhetssystem och åker ut och felsöker om något skulle vara fel. Det blir många träffar med nya kunder. Eftersom vi är ett litet företag så får vi göra allting, från administration till installation. I dagsläget är vi två personer anställda men vår ambition är att bli fler framöver.

- Vad har du för bakgrund Johan?
-Jag var elektriker från början tills jag liksom gled över på larmsidan. Nu har jag arbetat med detta i tolv år.

- Vad är det bästa med ditt jobb?
- Det är att jag ofta får hantera tekniska problem och hitta lösningar. Det är väldigt roligt och också aningen utmanande att arbeta så här, att hitta lösningar och hjälpa kunder. Då känns det att jag har levererat!

- Vad gör du på fritiden?
- Det här med fritiden förändrades mycket när jag startade eget. Jag jobbar såklart mer nu än vad jag gjorde förr. Intressen som jag har är att åka skidor utför. Jag har även seglat en del och spelat mycket fotboll under mitt liv. Min sambo och jag umgås mycket och vi tycker om att resa till Medelhavet och Frankrike tycker vi extra mycket om.

- Vad vet inte alla om dig?
- Det är att jag är en jäkel på att räkna baklänges. Jag är otroligt snabb, jag kanske är världsledande!

Tack för pratstunden Johan, lycka till med företaget och ha en Glad Påsk!

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor