headphones newspaper video-player
LIVE på fredag - allt om Brexit för företagare

Nominera till Stjärnkväll

Nu är det dags att nominera årets företagarhjältar som bör hyllas för sina insatser under fjolåret! Alla företag som kämpat, ställt om, krishanterat och fokuserat på möjligheter är hjältar, men ta chansen att nominera de som du anser stuckit ut lite extra under 2020.
Publicerad 19 feb 2021

Hur går det till att nominera?

ALLA får nominera de företagare i Sollefteå kommun som de tycker bör hyllas, gärna i flera kategorier!
En jury utser 3 st. finalister i varje kategori som presenteras under våren. Juryn utser en vinnare i varje kategori som presenteras under hösten. Hur prisutdelningen kommer att gå till är oklart p.g.a pandemin, vi återkommer med mer info om det framöver.

Frågor? Hör av er till solleftea@foretagarna.se


Fyll i formuläret här till höger (eller scrolla ner om du läser på mobilen), komma ihåg att klicka i vilken kategori du nominerar i. Du kan bara nominera en på varje formulär.

Du kan nominera i följande kategorier:

Årets Företagare & Årets Unga Företagare

Utmärkelsen ges till en företagare som visat prov på att vara extra kreativ och företagsam, och som fungerar som en inspirationskälla och förebild för andra företagare.

Årets Unga Företagare delas ut till en framgångsrik företagare under 35 år.

Kategorierna Årets Företagare och Årets Unga Företagare är rikstäckande och vinnaren går först vidare till regionsfinal. Vinnarna i regionsfinalerna tävlar sedan rikstäckande.

Årets Attraktion

Priset går till en butik, restaurang, upplevelse eller evenemang som har gjort det lite extra roligt för oss invånare att bo i Sollefteå kommun, skapat en snackis, lockat besökare, nyinflyttning eller företagsetableringar under 2020.

Årets Våghals

Nominera en riktig Anti-Jante! Någon som fått dig att tänka ”det går aldrig” och ändå lyckats. En innovation, nystartat företag eller en nysatsning passar ypperligt i denna kateogri!

Årets Kämpe

Coronapandemin och/eller andra uppförsbackar som antagits med en stor portion flexibilitet, anpassningsförmåga, orubblig tro, fokus och uthållighet. Nominera ett företag som visat prov på kämpainsatser utöver det vanliga.

Årets Omtanke 

Årets Omtanke uppmärksammar ett extra omtänksamt företag. Omtanken ska gälla hållbarhetsfrågor, sociala frågor och/eller miljöfrågor. Nominering är öppen för ett företag som på ett inspirerande, kreativt, roligt, tankeväckande eller varmt sätt visat att man bryr sig om.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Regeringen rattar om i stöden

Företagarna välkomnar att regeringen nu rättar till en del uppenbara brister i coronastöden till drabbade företag. Viktigast av allt är dock att pengarna betalas ut.

Beredskap för bredare nedstängning

Med regeringens förslag om ytterligare begränsningsåtgärder med stöd av den tillfälliga pandemilagen blir det möjligt att stänga ner fler verksamheter.

Höj tempot i den digitala omställningen

Digitalisering är en prioriterad fråga för EU-kommissionen och för regeringen. Företagarna anser att den bör fokusera på att underlätta för mindre och växande företag.

Mer från hela Sverige


Krönikor


Coronakrisen