För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på ikonen nere till höger.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Influencer och snickare korades till Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sunne

Publicerad 14 jun 2022
Företagarna Sunne ordnade sommarfest för sina medlemmar på onsdagskvällen och delade ut fina företagarpriser.
Årets Företagare i Sunne Helen Torsgården med sambon Oskar Andersson. Årets Unga Företagare Christoffer Jonsson Sundqvist och Erik Scholander.

Det blev en riktigt härlig kväll när Företagarna Sunne, efter två års uppehåll, bjöd in till sommarfest för att hylla företagarandan i kommunen. Kvällen präglades av firande av många anledningar, bland annat utsågs den välkända Youtube-influencern Helen Torsgården till Årets Företagare. 

- Wow, det här betyder så mycket för mig! Speciellt efter alla gånger jag fått höra att det jag gör inte är ett riktigt jobb, det är ett företag, och det är vårat, och jag älskar det! Tack Företagarna Sunne, säger den lycklige vinnaren.

Vinnarmotivering: 

Lyhördhet, kreativitet och ett unikt uttryck är det som kännetecknar Årets Företagare i Sunne 2022. I en bransch med stor konkurrens lyckas företagaren inspirerar andra att våga ta steget till att flytta ut på landsbygden, och visar att drömmar är möjliga att nå. Hon har skapat ett titthål som gör den svenska idyllen tillgänglig för följare världen över. Med sitt företag visar hon på mycket god tillväxt och lönsamhet.

Även priset Årets Unga Företagare delades ut under den stämningsfulla sommarfesten. I år gick priset till företagarduon Christoffer Jonsson Sundqvist och Erik Scholander, som tillsammans äger och driver Värmland Bygg & Montage AB.

Vinnarmotivering:

Årets Unga Företagare har höga ambitioner gällande hållbart företagande och tydliga mål i att vara bra ledare och förebilder för deras anställda. De inspirerar med deras driv och höga kundnöjdhet.

Givetvis var Företagarna Sunnes styrelse på plats för att läsa upp vinnarmotiveringarna och se till att alla gäster skämdes bort med god mat, underhållning och dryck. De passade även på att fira att de nyligen korades till Årets Förening av Företagarna. 

- Det är fantastiskt härligt att kunna ordna ett ordentligt firande för våra medlemmar som trots svåra tider har tagit sig igenom krisen. Det är viktigt att få stanna upp och bara njuta av detta, säger Rickard Lindqvist, ordförande i Företagarna Sunne. 

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna