headphones newspaper video-player

Ny ordförande och vice ordförande i styrelsen för Företagarna Malmö

Annika Rickard valdes in som ny ordförande och Emelie Löfmark valdes in som ny vice ordförande i styrelsen för Företagarna Malmö på årsmötet som hölls digitalt under torsdagen den 11 mars.
Publicerad 22 mar 2021
Annika Rickard ny ordförande Företagarna Malmö

Annika Rickard är ägare och grundare till utbildningsföretaget K&R Education som anlitas av både privata och kommunala förskolor och skolor, men även myndigheter och offentliga verksamheter. Annika utgår från sitt kontor i Malmö men har uppdragsgivare över hela landet och i Tyskland.

– Jag är enormt taggad på att ta mig an uppgiften som ordförande för Företagarna Malmö. Vi är en av många starka företagarföreningar runt om i landet som kämpar för ett bättre företagsklimat för att våra medlemmar har bästa möjlighet att lyckas, säger Annika Rickard, ny ordförande Företagarna Malmö.

Annika är ledamot i Företagarna Malmö sedan fyra år tillbaka. Som företagare brinner Annika extra mycket för att samtala och samarbeta med andra företagare kring frågor som rör en företagares vardag, både gällande befintlig verksamhet, utveckling av verksamheten och utmaningar som en står inför.

Emelie Löfmark är VD för Julius Biljettservice och Nöjesteatern i Malmö. Hon jobbar tillsammans med sin pappa Julius Malmström i Julius-koncernen som består av totalt fyra bolag, samtliga verksamma i underhållnings- och nöjesbranschen. Bolagen producerar och presenterar underhållning på scener över hela Skandinavien och med snart 50 verksamma år är koncernen ett av de äldsta i branschen.

- Tillsammans med Annika ska jag se till att Företagarna Malmö fortsätter vara är en aktiv förening och en stolt företrädare för våra medlemmar, säger Emelie Löfmark, ny vice ordförande Företagarna Malmö.

Emelie har suttit i Företagarna Malmös styrelse i två år. Hon brinner för frågor som handlar om att göra Malmö till en ännu bättre stad, för företagare och för invånarna.

Tidigare ordförande Dan Andersson tar plats som seniorrådgivare till styrelsen. Tidigare vice ordförande Hans Österberg går in som ledamot.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna

Småföretagare tar över när Findus ger upp

Efter 20 år tillsammans på Findus blev Bengt Gunnarsson och Göran Claesson av med jobbet. Nedläggningen av det anrika företaget var oväntad. Men slutet på anställningen blev början till egen verksamhet. Nu satsar de på närodlad frukt och grönt i nordvästra Skåne.

Korttidsstöd öppet för ansökan

Ansökan om stöd till korttidsarbete är sedan den 29 mars öppen igen. Företagarna tagit fram ett verktyg så att du kan räkna ut korttidsstöd per anställd.

Guide: Våga ta steget!

Pandemin fick Jokkmokks världsberömda marknad att växla från folkmyller till webbhandel. Det visar hur det digitala klivet kan rädda såväl företag som 416-åriga traditioner.

Plötsligt var ”Nowhere” överallt

Dryck som ändrar samhällets inställning till alkohol i en unik restaurangupplevelse i skogen. Det är eventet som nominerats till ett prestigefyllt pris. Fast egentligen handlar ...

”Pandemin är som en tidsmaskin”

Per Schlingmann har tillsammans med Kjell A Nordström skrivit boken Corona Express som beskriver hur covid-19 blivit en förändringskraft som påverkat villkoren för människor, företag och samhällen.

Sju förslag för bättre miljöpolitik

Miljöpolitiken måste ge rätt incitament. Hållbarhet får inte ses i ett motsatsförhållande till rörelsefrihet, ökat välstånd, tillväxt och ekonomisk aktivitet.

Mer från hela Sverige


Coronakrisen


Krönikor