För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Många bra förslag på Företagarna Bjuvs debattkväll!

Publicerad 18 nov 2019
Möjligheten att bilda någon form av näringslivsråd i Bjuvs kommun var ett av förslagen som kom upp när Företagarna Bjuv bjöd in näringslivet och politiker från partierna med mandat i kommunfullmäktige i Bjuvs kommun till en debattkväll inriktat på näringslivsfrågor.

Vi kan med facit i hand säga att det behövs flera diskussionstillfällen för att förbättra Bjuvs näringslivsklimat. Viktigt att tänka på är att företagen som finns i Bjuvs kommun  bidrar med sammanlagt 189  miljoner kronor i skatteintäkter. Av hela kakan som är 861 miljoner.

Tack till alla paneldeltagare, åhörare, och Ekeby Möbler som sponsrade med gåvor och grattis till Maja.

Ett extra stort tack till alla er som stannade kvar och diskuterade efteråt- detta tar vi med oss till kommande diskussioner!!!


Bjuvs politiska partier representerade av: Sven-Ingvar Blixt (L), Leif Johansson (V), Nils Nilsson (C), Maria Berglund (KD), Anders Månsson (S), Niels Madsen (M) och Mikael Henrysson (SD).

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna