headphones newspaper video-player

En inspirerande förmiddag med konkreta tips till ditt företag

5 jun 2019
Företagarna tillsammans med IKEA välkomnar dig. Har du ont om tid men vill bygga på kunskapsbanken och träffa företagarkollegor? Då får du inte missa denna förmiddag tillsammans med oss. Fyll på din kunskapsbank inom aktuella områden och passa på att utöka ditt kontaktnät.

Företagarna tillsammans med IKEA Business välkomnar soloföretagareföretagaremedlemmar och icke medlemmar till en innehållsrik förmiddag.

Program:

Tid: 9-13 med avslutande nätverkslunch 
Datum: 17 oktober 2019
Var: IKEA, Marknadsvägen, Väla Centrum 7, 260 36 Ödåkra

09.00 Prissättning,  Jenny Sackner Christensen.

10.15 - Kaffe 

10.30 – IKEA,  IKEA är experter på att utveckla prisvärd och högkvalitativ heminredning som även kan användas och köpas av företag.  Låt oss få berätta mera om vårt samarbete vi har med Företagarna och dom möjligheter som finns.

10.45 - Oskar Alm , Bli en vinnare på Google.

12.00 – Lunch, Företagarna berättar kort om oss.

Talare

 

Prissättning och kundens ekonomiska beteende - Jenny Sackner Christensen

Föredraget innehåller praktiska och teoretiska exempel. Efter föredraget har deltagarna fått en djupare förståelse för prissättningens makt och inverkan på kunden, samt fått tillgång till en  verktygslåda som de direktkan implementera i sin vardag.

Jenny Sacknar - PricingManager i TDC • Delägare i SacknerConsulting • Gift & har 2 pojkar • Arbetat med prisstrategi i • Tetra Pak • Danske Bank • TDC (Telecom)


Bli en vinnare på Google - Lyft ditt företag till nästa nivå, Oskar Alm


Föredraget idag är till för dig som vill förstå kundens
köpresa på nätet och få större kunskap om digitala tjänster, verktyg och kanaler. Då vi vet hur tjänster och tekniker kan utnyttjas så får du grepp om hur du kan arbeta effektivare med din digitala marknadsföring.

Oskar Alm arbetar som föreläsare och utbildare på Brath AB. Med över 14 års erfarenhet är Oskar en uppskattad och erfaren utbildare inom SEO och digital marknadsföring. Han har genomfört över 200 seminarier runt om i landet där han har gett företagare bättre kunskap om hur de kan arbeta både smartare och lönsammare med sin digitala marknadsföring. 

Kostnadsfritt för dig som är medlem. Icke medlem  195 kr. No show-avgift på 400 kr ex moms gäller samtliga, avanmälan senast den 11 oktober.

Vid avanmälan maila Martin Carling

Telefonnummer
076-886 81 65
E-post
martin.carling@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD