För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna Stockholms stad korade sina vinnare – Årets Unga Företagare och Årets Företagare 2022 - Vilken kväll det blev!

Publicerad 18 maj 2022
Igår kväll korades då till slut våra fantastiska vinnare under en galamiddag på Van det Nootska Palatset på söder. Det var en härlig stämning och många glada gäster på plats.

Det var tre finalister i varje kategori och vilka otroliga entreprenörer och inspiratörer vi hade med oss. De är fantastiska företagsbyggare och fina förebilder och man önskar att alla kunde få stå som vinnare en sådan här kväll!

Men vilka vinnare vi fick till slut! Grattis säger vi till:

Charlotte Mikander, CM Strategy AB, Årets Unga Företagare i Stockholms stad 2022

Nils Henoch och Jimmy Stensson, GOSOL Energi AB – Årets Företagare Stockholms stad 2022.

Nu är det dags att tävla vidare i Regionfinalen som går av stapeln 13 juni i Stockholm och vi håller självklart tummarna för våra vinnare!

Här kommer länkar till våra vinnares hemsidor så kan ni läsa mer om vad de gör:

cmstrategy.se

gosol.se

Tusen tack även till våra gäster: Staffan Ingvarsson, Stockholm Business Region, Olivia Asserholt för skönsång och vår eminente moderator för kvällen, Markus Brattfeldt. Så kul att även våra vinnare för 2021 var på plats, Maria Bergholtz, Insight Competence och Saleh Karrani och Shefik Muwanga från Miljonbemanning!

Fler bilder från kvällen hittar ni på vår Facebooksida här!

Hälsningar,
Företagarna Stockholms stad

Fler nyheter från Företagarna