För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Träffa våra unga stjärnor! Finalisterna i Årets Unga Företagare Stockholms stad 2021

Publicerad 4 maj 2021
Här är våra Topp 3 kandidater som tävlar om att vinna titeln Årets Unga Företagare Stockholms stad 2021! Läs mer och lär känna våra finalister!

Dag Granath & Saman Amel - Atelier Saman Amel AB

Dessa barndomsvänner lever sin dröm och har skapat ett småskaligt, hållbart framtidsbolag i en väldigt tuff bransch. Att skapa handsydda, tidlösa herrkläder i en oerhört fin kvalitet är ett framgångsrecept. Idag har de fått förtroendet att ta fram hela garderober till sina medvetna kunder. Med en otrolig passion för hantverket och ett brinnande intresse för att driva bolag har de skapat en utvecklingskurva utan stopp. Att gå från UF-företag till en omsättning på många miljoner är beviset på att man kan drömma stort och lyckas! Med nytt showroom i Stockholm, New York och Milano stakar de ut framtidsvisionen om ett eget modehus i världsklass.

Läs mer om Dag & Saman, Atelier Saman Amel AB här >>

Linn Frankhammar & Ida Nielsen – Covet AB

För 10 år var det två unga, kaxiga, modiga, helt orädda tjejer som bestämde sig för att bryta ny mark inom en mansdominerad bransch. De hade pluggat utomlands, i Milano respektive London och träffades på ett arkitektkontor i Stockholm och slog ihop sina idéer. Med ett gemensamt driv och ett starkt engagemang har de lyckats bygga ett företag med sunda värderingar, hög lägsta nivå, och där kunden blir väldigt central. Idag är de ett komplett tjänsteföretag som levererar en unik tjänst där de samtidigt som de är inredningsarkitekter även är kreativt skolade. De har designat över 400 st privata hem, flera restauranger och andra kommersiella lokaler. De inspireras av att se sina anställda växa, att få stärka unga kvinnor och bygga upp deras självförtroende och att ge dem en arbetsplats.

Läs mer om Linn och Ida, Covet AB, här >>

 

Ali Khalil, Saleh Karrani och Shafik Muwanga – Miljonbemanning AB

Att möta dessa killar är ren inspiration och passion! De har från början drivits av att göra bättre. Att skapa den arbetsplats de själva saknade och samtidigt stärka och hjälpa människor till en bättre framtid. Att förmedla kunskap och engagemang, att utbilda och coacha personer till att bli anställningsbara och att bidra till att hitta kompetens till många företag har byggt deras bolag till en framgångssaga. Idag ligger de i framkant med att utveckla ny teknik för att underlätta och hitta en ”perfect match” De började från noll utan kapital eller kunskap hur man driver bolag men de har jobbat hårt och lärt sig under resans gång. Denna resa som bara har börjat och som kan gå hur långt som helst.

Läs mer om Ali, Saleh och Shafik, Miljonbemanning AB, här >>

Fler nyheter från Företagarna