För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Drazen Crnoja ny ordförande för Företagarna i Ängelholm

Publicerad 13 mar 2024
Företagarna i Ängelholm har valt en ny ordförande på sitt årsmöte den 29 februari. Drazen Crnoja, en erfaren företagare och engagerad medlem i Företagarna, tar över ordförandeskapet efter Manuela Lignell.
Drazen Crnoja ny ordförande i Ängelholm

Drazen har en gedigen bakgrund inom Företagarna. Han har arbetat som ledamot i styrelsen för Företagarna i Ängelholm under ett år och är även ledamot i Riksstyrelsen sedan 2020. Dessutom har han haft rollen som ordförande för Företagarna i Jönköping under perioden 2018-2022.

"Jag är hedrad och glad över att ha blivit vald till ordförande för Företagarna i Ängelholm. Vi är ett härligt gäng med mycket kompetens i styrelsen” säger Drazen Crnoja. "Företagarna har en viktig roll att spela i att skapa ett bättre företagsklimat i vår kommun och jag ser fram emot att arbeta tillsammans med styrelsen och medlemmarna för att skapa ännu bättre förutsättningar."

Drazen driver till vardags Omnes Media där han arbetar som mediakonsult, hjälper små och medelstora företag att lyckas digitalt.
Han vill att Företagarna ska vara en stark röst för företagare i kommunen och att organisationen ska växa och synas mer i den offentliga debatten.

"Vi har många utmaningar framför oss i dagsläget med tanke på konjunktur, men jag är övertygad om att vi tillsammans kan göra Ängelholm till en ännu bättre kommun att driva företag i. Företagare är snabba och duktiga på att snabbt anpassa sig och hitta nya möjligheter” säger Drazen Crnoja.

Förutom att Drazen valdes till ordförande så valdes även Johan Alm från Tryckaren in till styrelsen. 

Den nya styrelsen består av 
Berit Rosvall, Ateneum 
Drazen Crnoja, Omnes Media 
Andres Kreymann, Landskapsprojektören
Donald Santesson, Swedbank
Johan Alm, Tryckaren
Elisabeth Reuterborg, Miss sales 
Jennie Nordenström, Juristbyrån Ängelholm 
Johanna Rahl, Trädgårdslycka 

 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna