För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Nytt samarbete mellan Företagarna Östergötland och Styrelseakademien Östsverige

Publicerad 13 maj 2024
Stärk Ditt Företag med Vårt Nya Samarbetsavtal i Östergötland.

Vi på Företagarna är glada att presentera vårt nya och spännande samarbete med Styrelseakademien Östsverige. Vårt gemensamma mål är att stärka regionens företag genom att erbjuda ökad kompetens och professionalisering av styrelsearbete. Genom detta samarbete förenar vi två starka varumärken inom styrelsefrågor för att ytterligare stärka såväl våra medlemmars företag som deras styrelser.

Styrelseakademien

Är en oberoende ideell förening. Styrelseakademien är Sveriges ledande forum för opinionsbildning och professionell utveckling av styrelseledamöter och ägare. Vår uppgift är att aktivt verka för att stärka det svenska näringslivets resultatförmåga och värdeutveckling genom en professionalisering av styrelsearbetet.

Certifierad Styrelseutbildning Rätt fokus till Medlemspris

Bli certifierad styrelseledamot och bidra till en professionell styrning och utveckling av bolaget samtidigt som du kvalitetssäkrar dig själv och ditt styrelsearbete.

En av de mest värdefulla förmånerna med detta samarbete är möjligheten för våra medlemmar att delta i Styrelseakademiens certifieringsutbildning Rätt fokus till förmånliga medlemspriser. Genom att ange att du till exempel är medlem i ”Företagarna Norrköping" vid anmälan.  (i övrigtrutan), kan du dra nytta av dessa kvalitativa utbildningar för att ytterligare utveckla dina färdigheter och ditt företags styrelsearbete. Medlemspris gäller Rätt fokus som arrangeras av Styrelseakademien Östsverige.

Varför Du Ska Ta Denna Möjlighet

Vi uppmanar dig att ta del av detta unika tillfälle att utveckla dig och ditt företags kompetens och nätverk. Genom dessa utbildningar får du inte bara tillgång till ny kunskap och nya perspektiv, utan också möjlighet att knyta kontakter med andra företagare och experter inom branschen. Det är en investering inte bara i ditt företag, utan även i regionens framtid och välstånd.

Framtiden är Vår Gemensamma Vision.

Detta samarbete är ett exempel på Företagarnas åtagande att ständigt arbeta för att förbättra förutsättningarna för våra medlemmar. Vår vision är att skapa ett samhälle där företagare kan nå sin fulla potential och bidra till lösningar på både dagens och morgondagens utmaningar.

Mer Information och Kontakt

För mer information om andra förmåner som erbjuds av Företagarna, besök vår förmånssida  https://www.foretagarna.se/medlemsformaner/

För information om Styrelseakademien Östsverige och deras utbildningsprogram, besök https://www.styrelseakademien.se/lokalforeningar/oestsverige/vaelkommen-till-styrelseakademien-oestsverige

Tveka inte att kontakta oss för eventuella frågor eller funderingar. Vi är här för att stötta dig och ditt företag på vägen mot framgång och tillväxt.

Kontaktuppgifter

Kontakt Företagarna:
Robert Wallin, robert.wallin@foretagarna, 0735 – 52 42 21

Kontakt Styrelseakademien Östsverige:
Yvonne Anglesjö, yvonne.anglesjo@styrelseakademien.se, 0707 – 75 43 70 

Fler nyheter från Företagarna