För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Anders Björck ny ordförande i Företagarna Linköping

Publicerad 12 mar 2021
Onsdagen den 10 mars lämnade Astrid Brissman över ordförandeklubban till Anders Björck vid Företagarna Linköpings årsmöte.

-Jag har haft en otroligt utvecklande och rolig tid under mina år inom Företagarna, men nu är det dags att lämna över till nya krafter sade Astrid Brissman vid årsmötet.

Anders Björck, som tidigare varit ledamot i styrelsen för Företagarna Linköping blir nu frontfigur för föreningen. Anders driver företaget Anders Björck AB med verksamheter inom ett antal olika områden. Anders är grundare till FIN DAG - en regional plattform för lokala initiativ inom inkludering & integration med fokus på egenförsörjning, Anders är auktoriserad diplomerad rådgivare på Nyföretagarcentrum Linköping. Han verkar även som mentor inom mentorskapsprogrammen på Nyföretagarcentrum och ALMI. Utöver detta går han även in aktivt i bolag med investeringar och affärsutveckling. Anders ser framåt med tillförsikt:

-Vi har ett bra läge nu med en stark och engagerad styrelse. Vi har identifierat många viktiga frågor som våra medlemmar vill att vi bevakar. Det skall bli roligt att företräda föreningens medlemmar i vår kommun Linköping.

Som ny vice ordförande valdes Magnus Persson, vd StjärnaFyrkant.

För ytterligare information:
Anders Björck, ordförande Företagarna Linköping, 070-630 10 69
Frida Boklund, regionchef Företagarna Östergötland, 0768-868299

Taggar
Fler nyheter från Företagarna