podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hon korades till Årets Företagare i Örebro 2022

Publicerad 27 jun 2022
Nu har Årets Företagare i Örebro utsetts!
Nu har äntligen Årets Företagare i Örebro blivit korad. Årets vinnare blev entreprenören Jennie Landén som överraskades på jobbet av Johan Bollman och Camilla Bergholm från Företagarna.
 
- Det känns fantastiskt otroligt roligt! Nu firar vi in sommaren lite extra med hela vårt fantastiska arbetsgäng! säger den glatt överraskade vinnaren. 
 
Jennie driver det gröna företaget Ute Mark och Miljö i Örebro AB, en verksamhet med fokus på hållbart arbete och god kvalitét. Den nykorade vinnaren passar på att hylla sina kollegor som enligt henne är otroligt duktiga medarbetare som alla har en positiv inställning på jobbet. 
 
- Vi är ett härligt arbetsgäng! Jag delar verkligen detta pris med alla, säger hon.
 
Vinnarmotivering lyder:
 
Årets Företagare i Örebro 2022 startade sin verksamhet precis innan pandemin men har genom satsning på kompetensutveckling och fokus på kvalitéts- och miljöarbete lyckats att fortsätta utveckla och stärka verksamheten. Årets Företagare driver ett grönt företag som växer hållbart. 

Om Årets Företagare

Utmärkelsen Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.  

Årets Företagare delas ut till en företagare som utfört en prestation i sin kommun och som genom sitt sätt att vara fungerar som en förebild för andra företagare. Alla branscher kan premieras samt företagande inom olika tjänstesektorer.

Fler nyheter från Företagarna