För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Richard och Robert Björk, Edekyl & Värme AB utsedda till Årets Företagare i Örebro län 2019

Publicerad 22 aug 2019
"Med engagemang, drivkraft och hållbart resultat!"

Under högtidliga former på residenset i Örebro utsågs idag Årets Företagare i Örebro län 2019. Landshövding Maria Larsson och Företagarnas regionchef Hanna Jonasson delade ut priset till glada vinnare; Robert och Richard Björk Edekyl & Värme AB

Motiveringen lyder;

”Som ledstjärna för Årets Företagare i Örebro län 2019 finns ett flitigt bi i kombination med en evighetssymbol och en stark företagskultur. Visionen är att lämna efter sig en värld som vi kan vara stolta över. Med fokus på hållbarhet såväl för miljö, personal och socialt engagemang drar de sitt strå till stacken och skapar samtidigt en attraktionskraft för såväl kunder, leverantörer och kompetenta medarbetare.

Med värdeorden engagemang, drivkraft och hållbart resultat har Årets Företagare under 14 år utvecklat verksamheten från ett litet lokalt företag till ett av Mellansveriges ledande i sin bransch. Ett lönsamt tillväxtföretag som sedan 2005 gått från en omsättning på 7 mkr till över 130 mkr och med en kraftig ökning av antalet anställda.

Det är med stolthet och glädje som vi härmed utser företagarna, entreprenörerna och bröderna Robert och Richard Björk, Edekyl & Värme AB till Årets Företagare Örebro län 2019”

Organisationen Företagarna delar varje år ut Årets företagare för att synliggöra företagare som, genom sitt engagemang och entreprenörskap, jobbar hårt för att driva och utveckla sina verksamheter och göra bättre affärer. Priset delas ut på lokal, regional och nationell nivå. Regionens vinnare går vidare till den nationella finalen den 11 oktober i Stockholm.

De lokala vinnarna av Årets Företagare som gjorde upp i finalen;

    • Årets Företagare Lekeberg: Björn Sahlqvist, Lekebergs Måleri & Entreprenad.
    • Årets Företagare Örebro: Robert och Richard Björk, Edekyl &Värme AB
    • Årets Företagare Kumla: Mikael Medin, Jens Aronsson, Stefan Aronsson, Mikael Wallin, Närkesten Entreprenad AB
    • Årets Företagare Karlskoga: Johan Övelius, Peter Fredriksson, Tony Olsson, Däckson i Karlskoga AB
    • Årets Företagare Askersund: Leif och Lars Åhlin, Åhlins Allvarumarknad AB
    • Årets Företagare Nora: Peter Andersson och Peter Skagmark, Lilla Hotellet Nora
    • Årets Företagare Lindesberg: Johan Eriksson, Mattias Johansson, Eva Pettersson, Pej Mej AB

 

 

 För ytterligare information, kontakta:  

Hanna Jonasson på 070-788 74 24 eller hanna.jonasson@foretagarna.se

 

Fler nyheter från Företagarna