För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hur har ditt företag drabbats av coronapandemin?

Publicerad 19 maj 2020
#tillsammansförSalaHeby vill veta hur ditt företag drabbats av Coronapandemin

Just nu genomför vi i #tillsammansförSalaHeby en samhällsviktig marknadsundersökning med anledning av pågående Coronakris. Under maj och juni kanske det är just du som blir uppringd för en intervju med frågor angående detta. Din erfarenhet och dina synpunkter är oerhört viktiga för Sala och Heby kommuners utveckling under och efter krisen. Vi är mycket tacksamma om du vill delta i undersökningen.

Intervjun tar cirka fem minuter i anspråk och du är självfallet helt anonym. I slutet av juni kommer vi att presentera studien med utvecklingsförslag specifikt framtaget för just våra kommuner. Vår samarbetspartner för marknadsundersökningen är Supportföretaget TMJ Group AB. Deras team av intervjuare har mångårig erfarenhet av innovativa och samhällsviktiga studier. De kommer att vägleda dig på ett proffsigt och avslappnat sätt genom de viktiga frågor vi nu söker svar på.

Stort TACK för att du deltar!

Hälsningar #tillsammansförSalaHeby

Näringslivskontoren Sala och Heby kommun, Sala Sparbank, Handelsbanken, Företagarna Sala och Heby samt Sala Allehanda

Loggor tillsammansSalaHeby.jpg

 

Fler nyheter från Företagarna