För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Hultsfred utsågs på företagsgala

Publicerad 12 apr 2024
Rickard Hägglund och Erica Hammarlund, Hultsfreds Strandcamping utsågs till Årets Företagare Hultsfreds Kommun 2023.

När den festliga kvällen på Hotell Hulingen började nå sitt slut hade turen kommit till kvällens tyngsta och finaste pris. 

Titeln ”Årets företagare" förärades Erica Hammarlund och Richard Hägglund, som driver Hultsfred Strandcamping, som vuxit stadigt sedan paret flyttade till Hultsfred och började driva campingen intill sjön Hulingen. Och det ser inte ut att ha några gränser, betonades i motiveringen.

Glada och stolta

Erica Hammarlund och Richard Hägglund kunde inte dölja sin glädje, och förmodligen också en stor portion stolthet, när de gick upp på scen till jubel och Alice Hartvigs sång "Man ska ha husvagn". Där väntade Företagarnas ordförande Robin Körner med blommor och diplom.

– Vi vill så klart tacka så hemskt mycket för detta och vi är super, superglada, sa Erica Hammarlund som kunde berätta att man är inne på sin femte säsong, som fått en smakstart genom att också vara en av tolv vinnare i årets Campers Choice.

– Vi känner oss så välkomnade i Hultsfred och den gemenskap som finns här är helt fantastisk och helt otrolig, så vi är så glada att få vara här.

"Kanske inte jättechockande"

Framtidsplanerna ville man inte yppa så mycket om, med motiveringen att de gillar att hålla sitt ord. Därför ville de inte säga så mycket om vad som ligger i pipeline.

– Vi kan börja med att säga att ni inte blir av med oss, vi har just bestämt oss för att stanna i minst tio år till, sa Erica Hammarlund och rev ner applåder.

– Och det är kanske inte jättechockande att det vore bra med ett tak på våran servering, tillade Rihard Hägglund och stoppade där.

Pristagarna går i och med den här vinsten vidare till länsfinalen, med chans att ta sig vidare därifrån till Sverigefinalen.

 

Fler nyheter från Företagarna