För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare i Hultsfred är utsedd!

Publicerad 31 mar 2023
Igår på företagargalan i Hultsfred fick Johan Sandin, Lignarium i Virserum motta sitt pris.

 Årets Företagare i Hultsfred är Johan Sandin på Lignarium i Virserum.  Han fick redan i förra veckan veta att han skulle få pris. Men det var först på galan som det delades ut av Företagarnas ordförande Robin Körner.

Juryns motivering lyder:

Årets Företagare i Hultsfreds kommun är ett företag som med kvalitet och gedigen kunskap utvecklat sin verksamhet inom snickeri, bygg och byggnadsvård. Tillverkning och design utförs på ett hållbart sätt i eget snickeri.

Företaget har en bred målgrupp. Förutom unika snickerier renoverar man äldre hus, ladugårdar, möbler och återställer dessa till ursprungligt skick. Exempel på unika snickerier som utförs är fönster, trappor och verandor i gammal stil. Arbetet genomförs enligt såväl traditionell som modern hantverkstradition. Varje arbetsmoment dokumenteras grundligt och på så sätt kan hela renoveringar följas på ett tydligt sätt i framtiden.

Fler nyheter från Företagarna