headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Efter corona - hur gör du med ditt företag?

Alla företag behöver utvecklas och coronakrisen gör detta särskilt aktuellt. Kanske har allt ställts på ända och du behöver göra något radikalt. Kanske har krisen öppnat nya möjligheter som ditt företag kan utnyttja.

Att arbeta med utveckling, förändring, innovation - vad vi än kallar det - är inte alltid enkelt. Under hösten 2020 erbjuder vi kostnadsfritt unika tillfällen till samtal med forskare och experter på temat:

”Hur kan jag bli bättre på att utveckla mitt företag?”

Linnéuniversitetet och Centrum för ledarskap i Småland bygger kunskap om hur ledare framgångsrikt kan arbeta med  verksamhets- och affärsutveckling. Vi lär från verksamma chefer och ledare och sprider den kunskapen vidare.

Du får ny kunskap, från forskning och andra ledare, vi får tillfälle att lära mer om just din situation och dina erfarenheter.

Läs mer här:
 https://ledarkunskap.se/dra-nytta-av-unikt-samarbete-mellan-forskare-och-chefer/

Anmälan:
I formuläret till höger eller scrolla ner om du använder mobiltelefon. Samtalet tar c:a 2 timmar och är kostnadsfritt. Det finns begränsat antal samtal att tillgå och vi förbehåller oss rätten att göra ett urval. Vi vänder oss till dej som arbetar i små och medelstora företag (SME).

Frågor:
Kontakta Kerstin Årmann, Projektledare, Centrum för ledarskap i Småland, Linnéuniversitetet
tel: 0480-44 60 75, 0703-38 43 11
e-post: kerstin.armann@lnu.se


Magnus Forslund, LNU 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap