headphones newspaper video-player
Vinnare av Årets Företagare 2018, Mohammad och Hamid Khanahmadi

Arbetet med finalen för Årets Företagare Sverige är i full gång

Den 11 oktober 2019 kommer det stå 21 företagare och 5 unga företagare på scenen i Stockholms Stadshus, alla med samma möjlighet att vinna Årets Företagare Sverige 2019.  Men innan dess kommer Företagarna att ha utsett en Årets Företagare per kommun, valt vem som ska gå till regionfinal och efter långa jurymöten valt ut vilka som ska vinna. 

Dagsprogrammet heter "Företagarna Talkshow" och där samlas Sveriges mest framgångsrika företagare för att utbyta erfarenheter, lyssna på andras lärdomar och inte minst, ha roligt ihop. 

Under mars och april är nomineringen öppen för Årets Unga Företagare och vill du vara med och påverka även Årets Företagares kandidater kan du göra det här. 

Stadshuset är bokat, talare bokas på löpande band, guldglittret är städat och inbjudan kommer skickas ut i slutet på april. Även en mörk kväll i oktober kan vara helt, helt fantastisk. 

Du hittar all information om Årets Företagare här, sidan uppdateras löpande med program, talare, information om biljetter och resan dit.