För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden #238: Så blir framtidens arbetsmarknad

Hur kommer framtidens arbetsmarknad se ut och hur kan du som företagare framtidssäkra din affär? Och vad krävs för att omstarta den svenska ekonomin efter Coronakrisen? Det tar vi reda på i veckans avsnitt.
Günther Mårder och Kjell A Nordström.

Günther får besök i studion av författaren och forskaren Kjell A Nordström. Han är en av Europas mest efterfrågade föreläsare och har tidigare arbetat som lärare vid Institute of International Business vid Handelshögskolan i Stockholm. Tillsammans med Per Schlingmann är han aktuell med boken Urban Express och i somras hördes han som sommarpratare i Sveriges Radio.


Hur kommer distansarbete påverka det svenska företagandet? Vilka nya branscher seglar upp? Vilka försvinner? Kjell och Günther tittar in spåkulan och ser vilka trender som blir bestående efter Coronapandemis framfart.

Hur står sig Norden i den internationella konkurrensen och vilka branscher är värda att satsa på. I podden får du svar. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.