headphones newspaper video-player

Boka en plats på denna unika resa med Företagarna till Kina den 4-13 oktober 2019

22 maj 2019
Res med Företagarna till Kina den 4-13 oktober för att etablera affärskontakter i Beijing och Shijiazhuang. Med en officiell inbjudan kommer Shijiazhuang att presentera sina möjligheter och kontakter för oss företagare.

Följ med Företagarna och  瑞华商会 SWEDISH CHINESE CHAMBER OF COMMERCE, SCCC: s på kontaktresa. 

Information i Korthet

Anmälan gör du här till höger. Som skall göras senast 27 augusti 2019. 

Depositionsavgiften på 8000kr skall betalas senast den 19/8. En faktura genereras efter ifylld anmälan.

Slutbetalning skall ske senast 3/9,Pris 20,900 SEK per person. 

SE HELA INFORMATIONSMÖTET OM RESAN HÄR!

HELA PROGRAMMET OCH RESEINFORMATION HITTAR NI HÄR!

Ansvarig för resan och framförallt de kinesiska kontakterna är Henry Lee, ordförande för Swedish Chinese Chamber of Commerce som är Europas enda officiella rådgivare för provinsen. Henry Lee är även förtroendevald i Företagarna.

På kinesiskt vis flätar vi samman ekonomi, kultur och sociala aktiviteter till en oförglömlig resa. Med denna, för oss västerlänningar spännande mix, läggs den bästa grunden för framtida affärer och samarbeten i Kina.

Resan har som huvudmål att besöka Shijiazhuang, men vi besöker också Kinas huvudstad Beijing som välkomnar oss med magnifika kejsarpalats, spännande marknader och ett myller av människor - en fantastisk mix av en tusenårig kultur med världshistoriens mäktigaste byggnadsverk, kinesiskt vardagsliv och spännande framtidsarkitektur.

Vi är inbjudna att delta på ”Hebei Shijiazhuang international Trade fair” som är en internationell, kinesisk handels- och industrimässa där vi blir officiella gäster. Shijiazhuang är en mycket spännande utvecklingsstad en bit in i landet. Vi besöker mässan och företagsbyar samt fantastiska historiska platser som Zhao zou Bridge och Balin Temple.

I Shijiazhuang bor det mer än 9 miljoner människor. Området har en mycket väl utbyggd infrastruktur. Flertalet internationella företag inom software, läkemedel, och teknik är etablerade här sedan flera år tillbaka. Men här finns också en mycket stor marknad när det gäller jordbruk, handel och tillverkning.

Ange dina önskemål om att träffa potentiella affärspartners på plats, så försöker vi ordna så att du får en officiell inbjudan från ett eller flera företag i provinsen.

Referenser finns det många, Swedish Chinese Chamber of Commerce har under årens lopp hjälpt ett stort antal företag och organisationer att göra affärer och uppleva kulturen i Kina. Som exempel kan nämnas Falkenbergs kommun, Kinnarps, NCC, Spendrups, Best Western Hotels, MAQS Advokatbyrå, Ernst & Young, Findus, Lantmännen och ICA Meny mm.

Den här inbjudan är unik! De kontakter du får, är ännu mera unika! Du får träffa ledningen för såväl provinsen som för Shijiazhuang municipal Government. Dessutom skapar du personliga relationer med företag på plats.

Antalet platser är begränsat, så anmäl dig  senast den 27 augusti!

Kort Om resan:
Resan har huvudmålet att besöka Shijiazhuang, och Beijing. Här blir vi inbjudna till Shijiazhuang som officiella gäster, vi besöker företag samt fantastiska historiska platser. Kinas huvudstad Beijing, välkomnar dig med magnifika kejsarpalats, spännande marknader och ett myller av människor. En fantastisk mix av en tusenårig kultur, världshistoriens mäktigaste byggnadsverk, kinesiskt vardagsliv och spännande framtidsarkitektur. Resan kommer att avslutas i Beijing. Vi passar även på att besöka Beijing Rotary-club.

Vi blir också inbjudna till Shijiazhuang som officiella gäster, vi besöker även här företag samt historiska platser som Zhaozou Bridge och Balin Temple.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap