För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Första nätverksträffen för kvinnliga företagare i Vänersborg

Publicerad 30 apr 2024
I torsdags samlades en grupp drivna kvinnor på Ashas Caféhörna på Vargön för den första nätverksträffen för kvinnliga företagare i Vänersborg. Initiativet till träffen kom från entreprenören och samtalsterapeuten Jessica Hjert, som själv är soloföretagare och ville skapa att nätverk av ”kollegor”.

Kvinnor från olika branscher och erfarenhetsnivåer deltog på denna första träff. Syftet var att skapa en plattform där dessa kvinnor kunde dela sina erfarenheter, utbyta idéer och knyta värdefulla kontakter.

Under träffen fick deltagarna möjlighet att presentera sig själva och sina verksamheter, vilket ledde till en rik och givande diskussion om utmaningar och möjligheter inom företagsvärlden. Företagarna Vänersborgs ordförande Madeleine Simonsson presenterade Företagarna och fördelarna att tillhöra organisationen.

Jessica var mycket glad över intresset för träffen och betonade vikten av att fortsätta bygga upp detta nätverk för att stötta varandra och främja stärkande nätverk i Vänersborg.

Nästa träff är planerad till 20 maj och temat är en workshop tillsammans med Ikea. 

 

Fler nyheter från Företagarna