För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Hallå där, Mats Svensson på Mats.S El

Publicerad 8 apr 2024
Efter 20 år som anställd vågade Mats ta steget och grundade sitt eget företag, Mats.S El, år 2010.

Med en gedigen bakgrund inom praktiskt arbete, presenterar vi här en elektriker med en imponerande resa.  Från att ha börjat som enmansföretag har verksamheten vuxit och inkluderar nu totalt tre anställda.

Även om huvuddelen av uppdragen kommer från privatkunder, är efterfrågan konstant och sträcker sig över Hylte kommun, Falkenberg och Halmstad. Samarbetet mellan el-firmor är en viktig del av verksamheten och något som Mats Svensson värdesätter högt för branschens utveckling.

Mats finner särskild glädje i arbetet med exklusiva hus där elektronikens möjligheter är gränslösa.

I nuvarande ekonomiska klimat märker Mats en försiktigare inställning hos privatpersoner, vilket bland annat avspeglar sig i minskad efterfrågan på solceller. Med tanke på den rådande osäkerheten är det svårt att förutse framtiden.

För Mats är den bästa delen med att vara företagare friheten att själv styra sin tid, insyn i alla delar av verksamheten och den tydliga belöningen för det hårda arbete man lägger ner. 

Framåt ser Mats.S El fram emot många spännande och varierande uppdrag det kommande året, där han fortsätter att leverera högkvalitativa tjänster och bygga starka relationer med sina kunder.

 

Bli medlem i Företagarna

Taggar
Fler nyheter från Företagarna