För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

Simon Lundegard

VVR Coaching

Bakgrund: Mitt företag VVR Coaching grundade jag augusti 2021. VVR står för Våga Vägra Rädsla, något som allt för ofta hindrar oss. Namnet kändes självklart eftersom jag själv insett hur mycket rädsla hållit mig tillbaka från att: 

  • Uttrycka mina behov gentemot andra
  • Säga nej till aktiviteter jag gör av plikt istället för vilja 
  • Starta mitt företag

Jag tror att vi alla kan öka vårt välmående om vi blir nyfikna på oss själva. När vi lär känna oss själva kan vi både ge oss exakt det vi behöver, och även kommunicera det till vår omgivning. Vi vet vad vi behöver för att hämta energi, våra styrkor och vart vi behöver hjälp. Vi blir trygga i oss själva, och jag är övertygad om att trygghet är grunden för att vi ska våga vara modiga och ta det där klivet vi annars avstått.

Jag hjälper människor utforska, identifiera och använda sina egna inre resurser för att skapa den tryggheten. 

Intresseområden: Läser just nu kandidat i Beteendevetenskap parallellt för att om det är något jag intresserar mig för är det pedagogik, psykologi och sociologi. Utöver det är löpning och klättring (bouldering) två stora intressen. Sen är jag mänsklig och att ligga några timmar och titta på serier/filmer är också en höjdare!

Det visste ni inte om mig: Det man inte kan se på mig är att jag är grym på att jonglera! Gått i cirkusskola och kan jonglera med 5 bollar, eller 4 ringar, eller 3 käglor. Därtill kan jag jonglera med det mesta oavsett färg eller form.

Telefon: 0793-328265

Mail: simon@vvr-coaching.com

Regionala ambassadörer