För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq

George Larsson

Torups Park & Fastighets Service AB

Kort bakgrund: Deltog i konceptet Sommarlovs entreprenörerna 2012 där jag drev mitt farfars företag för en sommar. Året därpå, 2013 valde jag och min kusin att köpa företaget av farfar och vidareutveckla Torups Park & fastighets Service (TPF-Service) Efter några år gick vi skilda vägar och jag fortsatte att driva företaget vid sidan om skolan. 2016 tog jag studenten och kandiderade som en av Sveriges yngsta busschaufförer. 2017 blev jag årets unga företagare i Hylte Kommun. Därefter valde jag att helt satsa på mitt företag och lämnade min anställningar som Busschaufför. 2019 köpte jag upp en konkurrent och ombildade till Aktiebolag. Idag har vi en bred spridning av arbetssyslor inom bolaget med bland annat underhållsarbete inom trädgårdar, vi servar och reparerar trädgårdsmaskiner. Samt installerar, reparerar & servar robotgräsklippare i Halland, Västra Götaland, Småland och Skåne.
Jag kör fortfarande buss men genom uthyrning av mig som chaufför

Intresseområden: Bilar och motorer, Campingliv. båtliv och skidåkning. Familj

Det visste ni inte om mig: Trots min unga ålder på 25år så hart jag över 20års erfarenhet av trädgårdsbranschen då jag redan som 4åring började köra åkgräsklippare ihop med min farfar

Telefon: 073 374 84 29

Mail: george@tpfservice.se

Regionala ambassadörer