podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Stefan Ytterborn gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #290: El-bolaget som förändrar fordonsindustrin

Hur ser framtiden ut för eldrivna fordon? Och vad krävs för att småföretagare ska kunna utmana i en konservativ bransch? Det tar vi reda på i veckans avsnitt av Företagarpodden.

Günther får besök i studion av Stefan Ytterborn, vd och grundare av Cake. I januari 2018 lanserades det eldrivna fordonet Cake, tyst som en el-skoter och tålig som en vanlig, bensindriven motorcykel. På tre veckor hade de originellt designade elfordonen sålt slut, trots en prislapp på 14 000 euro styck. Nu gör de en miljardsatsning med en ny fabrik i Sverige.


Omställningen till ett fossilfritt samhälle skapar massor med utmaningar och möjligheter för alla som driver företag. Hur ska man som företagare agera? Stefan Ytterborn ger här sina viktigaste tips.

Vilka egenskaper krävs för att bli en lyckosam entreprenör? Och hur kompenserar man för sina brister? Här får du fler konkreta råd. Lyssna nu!

Lyssna i Spotify!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.