podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Jon Strand gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #282: Hitta nischen storbolagen glömt

Hur kan du bli framgångsrik genom att hitta en nisch som konkurrenterna missat? Och hur går man vidare efter en exit? Det och mycket mer handlar veckans avsnitt om.
Günther får besök i studion av serieentreprenören Jon Strand. Han är Göteborgaren som grundat Strands, ett av Europas snabbast växande varumärken inom fordonsbelysning. De var först med LED-lampor för fordonsbelysning i en tid då konkurrenterna satsade på andra produkter. Idag har han sålt företaget och koncentrerar sig på att investera och köpa mindre bolag. Här han med sig av sina klokaste beslut och största misstag.
 


Går det att bli lycklig av ekonomisk framgång? Günther och Jon diskuterar vilka drivkrafter som föder framgångsrika företag. Lyssna nu!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.