För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden 267: Framtidens handelsplats

Hur fungerar mötet mellan den fysiska handeln och det digitala? Och hur ska man göra för att drastiskt förbättra kundernas användarupplevelse? Det och mycket mer ska vi prata om i veckans avsnitt av Företagarpodden.
Amer Mohammed gästar Företagarpodden.

Günther får besök i studion av Amer Mohammed. Han är sedan oktober 2019 chef för Coops nya enhet Digital och har en gedigen erfarenhet som egenföretagare. Amer har tidigare arbetat med digital utveckling och innovation på Cap Gemini och Stena Line. Före dess drev han flera företag och har en bakgrund som programmerare. Han utvecklade bland annat appen Healthy Heroes som belönades med Guldmobilen.


Hur lyckas man som chef när utvecklingen ständigt tar nya kliv? Och hur kan man våga misslyckas och göra det fort? Lyssna på ett inspirerande samtal om ledarskap, innovation och mötet mellan den fysiska och digitala handeln.

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.