podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.
Sofia Falk gästar Företagarpodden.

Företagarpodden #264: Nå framgång med mångfald

Hur kan ett inkluderande ledarskap och ett aktivt mångfaldsarbete leda till bättre affärer och nöjdare medarbetare? Det tar vi reda på i veckans avsnitt av Företagarpodden.

Günther får besök i studion av entreprenören Sofia Falk som har hjälpt över hundra globala företag och organisationer att öka sin konkurrenskraft via mångfald och inkludering. Hon har varit rådgivare åt FN, OECD och Sveriges regering. I den nya boken Mångfaldsparadoxen som släpps 9 april summerar Sofia sina erfarenheter. Målet är att skapa bättre affärer, smartare produkter och tjänster samt nöjdare medarbetare.


På vilket sätt behöver svenska företag omvärdera sin syn på talang och kompetens? Det och mycket mer diskuterar vi i avsnittet.

Vi presenterar även Företagarpoddens färska jingel som är inspirerad av en klassisk tv-serie. Kan ni höra vilken?Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.