För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden #264: Nå framgång med mångfald

Hur kan ett inkluderande ledarskap och ett aktivt mångfaldsarbete leda till bättre affärer och nöjdare medarbetare? Det tar vi reda på i veckans avsnitt av Företagarpodden.
Sofia Falk gästar Företagarpodden.

Günther får besök i studion av entreprenören Sofia Falk som har hjälpt över hundra globala företag och organisationer att öka sin konkurrenskraft via mångfald och inkludering. Hon har varit rådgivare åt FN, OECD och Sveriges regering. I den nya boken Mångfaldsparadoxen som släpps 9 april summerar Sofia sina erfarenheter. Målet är att skapa bättre affärer, smartare produkter och tjänster samt nöjdare medarbetare.


På vilket sätt behöver svenska företag omvärdera sin syn på talang och kompetens? Det och mycket mer diskuterar vi i avsnittet.

Vi presenterar även Företagarpoddens färska jingel som är inspirerad av en klassisk tv-serie. Kan ni höra vilken?Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.