podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige
Günther Mårder och Sara Wimmercranz.

#företagarpodden #241: Investeringar, e-handel och bolagsbyggande

Hur bygger man ett framgångsrikt och skalbart företag och vad krävs för att riskkapital ska nå utanför storstäderna? Det tar vi reda på i veckans avsnitt tillsammans med en av landets mäktigaste techinvesterare.

Günther får besök i studion av investeraren och entreprenören Sara Wimmercranz. Hon har bland annat grundat Footway som idag är Nordens största digitala skohandlare. Nu driver hon riskkapitalbolaget Backing Minds som investerar i techbolag som den traditionella riskkapitalbranschen missar. Hon har blivit utsedd till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare av Dagens Industri och en av Näringslivets Mäktigaste Kvinnor av Veckans Affärer.Hur ska man tänka för att få investerarna på kroken? Och hur sticker ditt bolag ut i konkurrensen? I podden får du mängder av bra tips.

Günther och Sara diskuterar även vilka branscher som är mest sannolika att utmanas av nytänkande entreprenörer ger dessutom bort några av sina senaste affärsidéer. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.