För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Medlemsintervju Entrebolaget

Företagsklimatet i Huddinge? "Det är okej, men kan bli bättre"

Namn: Olle Forsberg

Företag: Entrebolaget Sverige KB

Telefon: 072-222 11 90

Adress: Saturnusvägen 5, Huddinge

Webb: www.entrebolaget.se

 

Beskriv dig själv? 

51 årig trebarnsfar och entreprenör. Driver företagen Forsberg & Forsberg, samt Entrebolaget. Har tidigare tagit fram plastprodukterna ”Gurkburken” och ”Kryddklövern” från idé till produktion. Skriver ämnen på uppdrag av P1 till radioprogrammet ”På Minuten” sedan flera år. Har varit anställd som Projektledare både inom ISS och Compass Group och arbetet med facility service och uppstarter av nya kontrakt. Var anställd som Platschef inom Wallmans Nöjen över millenniumskiftet med ansvar över driften av Engelen i Gamla Stan. Arbetade som Nattklubbschef i Moskva mellan 1991-98. Kommer snart med en ny produkt som jag arbetat fram tillsammans med Reklambyrån Hurra! Håll utkik efter SeniorMemory.

  

När startade du ditt företag och varför?

Jag började under 2012 att hjälpa en kompis på konsultbasis med skrapgaller och skrapmattor till offentliga entréer i Stockholm. Detta ledde sedan till att jag startade Entrebolaget i april 2013.

 

Hur ser din verksamhet ut?

Jag säljer skrapgaller och skrapmattor till stora offentliga lokaler och entrelösningar vid nyproduktion. 80 % av all smuts kommer in via entrén, med en bra entrelösning som tar upp smutsen kan man förhindra detta, vilket leder till bättre luft och miljö i lokalen. Mina kunder är byggbolag, fastighetsbolag och förvaltare.

 

Hur många arbetar på ditt företag?

Jag och min fru äger bolaget tillsammans, men det är bara jag som arbetar med det. Jag säljer, marknadsför och monterar ibland när det behövs, annars hyr jag in montörer.

Varför gick du med i Företagarna?

Den stora avgörande anledningen var de bra försäkringarna. Men som enmansförtagare blir det lätt lite ”ensamt”, så jag gick även med av en social anledning för att skaffa mig ”kollegor” och nätverka.

 

Vad tycker du om företagsklimatet i Huddinge?

Det är okej, men kan bli bättre. Det kan vara svårt att få tag på rätt personer inom kommunens fastighetsbolag Huge.

 

Vi tackar Olle för hans tid och önskar honom all lycka i framtiden och är säker på a tt höra och se mer av honom i framtiden!

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.