För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Södertäljes vinnare 2023 - Årets Företagare och Årets Unga Företagare

Publicerad 3 maj 2024
På Södertälje företagargala den 16 april korades Jonas Hacksell - Skyab till Årets Företagare och Stig Joel Karlsson - Järna Ved & Entreprenad till Årets Unga Företagare i Södertälje 2023. Stort grattis till vinnarna!

åf sodertalje.jpg

Årets Företagare Södertälje 2023 - Skyab. På galan representerade av Patric Lindroos och Frida Hedman

Motivering: Årets företagare äger och driver ett familjeföretag sedan starten 1988. Företaget har genomgått ett generationsskifte på ett föredömligt sätt och sönerna driver idag företaget med stor framgång. Dom har mycket framgångsrikt utvecklat sina tjänster och sortiment, allt för att stödja sina kunder. Företaget har fokus på både kunder och medarbetare och säkerställer hög nivå för hållbarhet, arbetsmiljö, kvalitet och miljö. Dom har även ett starkt engagemang i föreningslivet och det kommunala näringslivet. Företaget är en god förebild till ett framgångsrikt företagande och en värdig vinnare till årets företagare. Till årets företagare har utsetts Jonas Hacksell, Skyab!

 

åuf södertälje.jpg

Årets Unga Företagare Södertälje 2023 - Stig Joel Karlsson, Järna Ved & Entreprenad AB.

Motivering: Årets unga företagare har på kort tid utvecklat sitt företag inom flera branscher och har en god omsättning. Han lärde upp sig till smed och har sedan breddat sig inom entreprenad och ved. Genom effektivt arbete har hans verksamhet inom vedförsäljning blomstrat och han har många nöjda kunder som får varmt tack vare detta. Till årets unga företagare har utsetts Stig Joel Karlsson, Järna ved & Entreprenad AB.


Övriga nominerade Årets Företagare: Matmästarna och Hammarbystrands lantbruk
Övriga nominerade Årets Unga Företagare: Hyrbilsdepån och Rub Sol Sweden

- Om Årets Företagare -

Årets Företagare har gamla anor. Redan för över 80 år sedan delades föregångare till dagens utmärkelse ut. Från mitten av 1980-talet har Årets Företagare korats lokalt och sedan 2007 väljs även en vinnare för hela landet.

Först utses en vinnare i kommunen, kommunvinnarna samlas sedan för en regionfinal och alla regionala vinnarna går sen vidare till den stora finalen Årets Företagare Sverige.
Läs mer om tävlingen här

 

Fler nyheter från Företagarna