För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Ross Montazeri är Årets Unga Företagare i Stockholms stad 2024

Publicerad 3 maj 2024
Ross Montazeri driver Aura Personal AB som han grundade i augusti 2021. Aura Personal är idag Sveriges ledande kompetensföretag specialiserat inom motorbranschen. Det är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Göteborg och Södertälje men gör uppdrsg i hela landet.
Ross Montazeri

På drygt två år har man gått från noll till över femtio miljoner i omsättning med en fin vinstmarginal på ca tio procent. För 2024 närmar man sig en omsättning på sjuttio miljoner, och målsättningen är att nå etthundra miljoner i omsättning år 2025.
På kort tid har man tagit motorbranschen med storm. Man har lyckats bygga upp en organisation med ett starkt varumärke i hela landet och attraherat branschens starka varumärken.

Man är för närvarande tretton anställda på kontoret med en genomsnittlig ålder på tjugotvå år, med konsulterna inräknat är de ca åttio personer. Under säsonger är dom uppemot 250 anställda runt om i Sverige.

Aura Personal har också blivit nominerat som finalist för Årets Raket på Sveriges största gala för bemanning och rekryteringsföretag. Ross Montazeri väljer att fortsätta agera offensivt och utmana de traditionella bemannings- och rekryteringsföretagen.

Ross har med sitt driv och engagemang skapat ett fint tillväxtföretag med stort hjärta för att göra skillnad både för sina kunder och medarbetare.

Fler nyheter från Företagarna