För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter
Tidningen företagaren

Genväg till nya kunder och samarbeten

Nu har du möjlighet att presentera dig och ditt företag för alla andra medlemmar i Företagarna.
Publicerad 15 sep 2021
Drazen Crnoja, företagare i Jönköping, använder den nya tjänsten Medlem söker medlem.

Under pandemin har det varit svårt att nätverka på samma sätt som tidigare. Frukostmöten, seminarier och event har upphört som mötesplatser att träffa kollegor, kunder och samarbetspartner.

För att skapa nya möjligheter har Företagarna lanserat en digital tjänst som heter Medlem söker medlem. Den nya tjänsten innebär att du kan söka och ta kontakt med andra medlemmar i din förening, din region eller i hela landet. Medlem söker medlem ger dig möjlighet att nätverka, hitta nya samarbeten, göra affärer eller bara utbyta idéer som bidrar till att utveckla ditt företag.

”Med en aktiv profilsida stärker jag min närvaro bland Företagarnas medlemmar och kan hitta nya kul samarbeten”

– Pandemin har gjort att många vanliga kontaktytor begränsats eller försvunnit helt. Samtidigt har digitaliseringen tagit ett språng. Vi har tagit fasta på detta för att skapa ett nytt sätt att nätverka, säger Kristina Kaup Elford, Företagarnas verksamhetsutvecklingschef.

Första steget för att börja använda Medlem söker medlem är att logga in på ”Mina sidor” på foretagarna.se. Där kan du söka efter andra medlemmar samt uppdatera din egen profilsida. 

– På Medlem söker medlem går det att beskriva hur man vill nätverka. Kanske letar man efter en samarbetspartner, eller så har man ett erbjudande som man vill nå ut med. Möjligheterna är många, säger Kristina Kaup Elford.

Tjänsten har varit i gång sedan början av sommaren och en av de medlemmar som redan har börjat använda tjänsten är Drazen Crnoja som driver företaget Omnes Media i Jönköping (och är ordförande i lokalföreningen på samma ort).

– Med en aktiv profilsida stärker jag min närvaro bland Företagarnas medlemmar och kan hitta nya kul samarbeten. Att använda tjänsten för att söka medlemmar sparar mig tid och skapar en starkare gemenskap medlemmar emellan, säger han.

Steg för steg till nya affärer


Medlem söker medlem är en ny nätverksmöjlighet för dig som är med i Företagarna. Du kan samarbeta, göra affärer eller utbyta erfarenheter. Valet är ditt!

1. Logga in som medlem på foretagarna.se
2. Klicka på Medlem söker medlem 
3. Nu kan du söka efter andra medlemmar samt uppdatera din egen profilsida. Du kan söka med fritext, bransch eller geografiskt.
4. På din egen profilsida kan du skriva en företagsbeskrivning, hur du vill samarbeta och vad du kan erbjuda andra medlemsföretag. Du väljer själv hur ditt företag ska synas.
5. Du kan uppdatera profilsidan hur ofta  du vill.

Fler nyheter från Företagarna