headphones newspaper video-player

Nyckeln till effektivare business

Tänk stort, skryt mer och vårda dina relationer i bolaget. Ledarskapscoach Elizabeth Kuylenstierna vet hur ditt företag kan växa. I november gästar hon Gävle och Göteborg, med Företagarna Business Forum.
Publicerad 7 okt 2019

Elizabeth Kuylenstierna är medlare, handledare och coach i ledarskapsutbildningar med såväl internationella företag som nationella koncerner och organisationer som kunder. Tillsammans med en rad andra talare deltar hon sedan i våras i Företagarna Business Forum. Nu står Gävle samt Göteborg på tur, 12 respektive 19 november.

Vad kan småföretagare lära sig av dig under Företagarna Business Forum?

– Jag betonar vikten av att jobba mycket med sitt team. Se medarbetare och få dem att trivas. Ju bättre ni samarbetar och kommunicerar, desto färre missförstånd och desto mer strålande resultat får ni. Stäm av hur ni uppfattar varann i vardagen och hur ni definierar saker. Era kunder märker dessutom direkt om ni har bra relationer på jobbet. Där vill man nämligen handla.

Du pratar också om vikten av att våga skryta lite mer?

– Ja, många företagare behöver prata för sig lite mer i dag. Tänk stort, skryt med vad ni har och var stolta. Mina föreläsningar heter ”Världens bästa ledarskap”, ”Världens bästa teambuilding” och så vidare. Jag tycker att jag kan bidra till att min publik kan bli världsbäst. 

Varför inte? Så tänk hur stort som helst, men jobba med delmål – och kom ihåg att fira. Det ska inte vara en kamp hela tiden.

Vad behöver företag bli bättre på överlag?

– Fler behöver ha koll på varför just de finns till och varför deras företag är meningsfullt. Vem är slutkunden, som de måste ha i åtanke och som de alla jobbar för? Jag kan bli ganska mörkrädd när kommer ut till en verksamhet och ber dem berätta vad grejen är med deras produkt eller tjänst. Jag får inte alltid ett rakt svar på det.

Vad har gett bra resultat för din egen del, som företagare?

– Att våga testa nya sätt. Att inte fastna i gamla sätt att göra saker. Att inte begränsa mig själv. Att göra det jag tycker är roligt för det blir jag också bäst på. Och att hela tiden vara på väg, utvecklas, vilja vidare till nästa steg, nästa utmaning.

Boka din biljett till Företagarna Business Forum Göteborg 19/11 här!

Och boka din biljett till Företagarna Business Forum Gävle 12/11 här!

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans kan vi förändra

49 anledningar ...

... att bli medlem i Företagarna. Vi är stolta över att kunna visa upp allt du får.

Nätverk

Företagarnas nätverk bygger på kunskap och inspiration för att förbättra möjligheterna för dig som driver företag.