För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter
Tidningen företagaren

Unika förmåner för dig som företagare

Halvera dina försäkringspremier. Spara 10 000-tals kronor på nästa bilköp. Eller sänk dina räntekostnader med tusentals kronor. Med Företagarnas medlemsförmåner kan du enkelt spara in medlemsavgiften – flera gånger om! Med 40 000 medlemsföretag i ryggen har vi förhandlat fram förmåner och rabatter som annars bara storföretagen får ta del av.
Publicerad 20 feb 2018
Som medlem har du alltid upp till 10 procent i rabatt när du bokar dina resor hos SJ.
”Rekord! Företagarnas medlemsförmåner omsätter drygt 2 miljarder kronor om året”

– Våra medlemmar är hårt arbetande företagare med många järn i elden. Flera av dem kan med all sannolikhet få bra rabatter genom förhandling, kontakter etc. Men när vi gör det här tillsammans, det vill säga förhandlar som ett storföretag med 40 000 ”anställda”, kan vi få rikstäckande rabatter och pressa ner priser ytterligare några procent. Vi vill att liten ska känna sig som stor, säger Jenny Wrede, som arbetar med Företagarnas medlemsförmåner.

2017 blev ett rekordår och Företagarnas medlemsförmåner omsätter nu drygt 2 miljarder kronor/år.

IKEA
Unikt erbjudande på hela sortimentet

● Det går inte att pruta hos IKEA, men som medlem i Företagarna tillhör du den utvalda skara av kunder som får 6 procent i bonus på hela sortimentet. Förmånen gäller allt från hurtsen Alex till konferensstolen Fjällberget. Just nu! 10 procent på IKEA- kök.

DB SCHENKER
Genväg till storkundsavtal

● Som medlem har du tillgång till samma konkurrenskraftiga priser som landets största transportkunder. Hanteringen är enkel och fraktpriserna låga. Det räcker med ett enda avtal som innefattar alla Schenkers produkter och tjänster till bästa pris.

SJ
Res smart och med rabatt

● Som medlem har du alltid upp till 10 procent i rabatt när du bokar dina resor hos SJ. Just nu har Företagarnas medlemmar 15 procent i rabatt på alla biljetter i 1 respektive 2 klass. Visste du att Företagarnas medlemmar sedan april 2017 har rest cirka 610 000 km på Företagarnas avtal, det motsvarar ett CO2-utsläpp på 1,58 kilo i stället för 74 650 kilo om de hade använt bilen?

OKQ8
Superpriser på drivmedel

● Det här är en av Företagarnas mest uppskattade medlemsförmåner. Förra året tankade våra medlemmar 27 miljoner liter drivmedel och tvättade bilen vid 24 500 tillfällen.

VOLVO
Årets medlemsraket!

● Som medlem får du 10 procent i rabatt när du köper en ny Volvo. Förmånen lanserades i början av 2017 och blev en omedelbar succé. Företagarnas medlemmar har hittills köpt 2 000 bilar.

BMW
En förmånsklassiker

● 10 procent i rabatt på alla fabriksnya bilar. Samarbetet med BMW rullar vidare och är fortfarande en av Företagarnas mest uppskattade förmåner.

GARANT BIL
Vi sänker premierna

● När fick du senast ett brev från försäkringsbolaget som berättar att de sänker din premie? Om du har din bil försäkrad genom GARANT så är sänkta premier ingenting konstigt. Företagarnas medlemmar har få skador och det resulterar i rekordlåga premier.

GARANT GRUNDPLUS
Ett tryggt val

● Försäkringspaketet GARANT GrundPlus är en av våra allra mest uppskattade förmåner. Här får du ett omfattande skydd med sjukvårds-, liv- och olycksfallsförsäkring till ett förmånligt pris. En bra trygghet för dig, både som företagare och privatperson.


RÅDGIVNINGEN
Jurist ingår i medlemsavgiften

● Det kan kosta upp till 3 000 kr/timme att anlita en juridisk byrå. Men som medlem i Företagarna kan du ringa hur många gånger du vill till vår uppskattade juridiska rådgivning – all telefonrådgivning ingår i medlemsavgiften.

FÖRETAGARNA UTBILDNING
Kunskap till medlemspris

● Nu svarar vi mot medlemmarnas efterfrågan. Vi erbjuder nu ett handplockat urval av utbildningar och kurser till bra rabatter. En medlemsfavorit är GDPR – den nya dataskyddsförordningen i praktiken där du får 20 procent i rabatt (ordinarie pris 9 900 kr).

Taggar
Fler nyheter från Företagarna