podcast news play företagaren I media förmån faq

Succé för unga nätverket

Företagarnas unga nätverk är mötesplatsen för alla entreprenörer upp till 35 år. Nätverket är en möjlighet för unga företagare att utveckla sitt entreprenörskap, träffa likasinnade och få nya affärsmöjligheter.
Publicerad 13 jun 2016

Företagarnas unga nätverk är mötesplatsen för alla entreprenörer upp till 35 år. Nätverket är en möjlighet för unga företagare att utveckla sitt entreprenörskap, träffa likasinnade och få nya affärsmöjligheter.

– Nätverket har verkligen utvecklats under det senaste året – vi har arrangerat flera riktigt bra event, etablerat ett nytt advisory board och medlemsantalet växer så det knakar, säger Mathias Mellgren, projektledare för Företagarnas unga nätverk.

Företagarnas unga nätverk vill också vara med och påverka den politik som styr förutsättningarna för unga företagare. Arbetet med ett politiskt idéprogram har pågått under det senaste året och resultatet presenteras under Almedalsveckan i juli.

Nätverket är även öppet för dem som ännu inte startat ett bolag men som vill delta på nätverksträffar och få inbjudningar till spännande workshopar och utbildningar.

Aktiveter med unga nätverket du inte vill missa:

Almedalsresan
Varje år ger Företagarna 15 unga entreprenörer möjlighet att åka på inspirationsresa till Almedalen. Här kan du följa årets resenärer.

Stipendium
Varje år delas ett stipendium ut till en ung entreprenör som är en förebild för andra. Förra årets mottagare av stipendiet var Felicia Margineanu. Sista dag för nominering är den 1 augusti 2016. 

Årets Unga Företagare i Sverige
Utmärkelsen delas varje år ut till en ung företagare som framgångsrikt drivit sitt företag och utfört en prestation utöver det vanliga. Förra årets vinnare var Ida Backlund från Rapunzel of Sweden. 

Entrepreneur Skiweek
Sveriges största skidresa för entreprenörer som under en vecka i februari varje år samlar 80 av Sveriges mest lovande företagare för en vecka fylld av affärer och skidåkning.

Nätverket samarbetar med:

Ung Företagsamhet utbildar gymnasieelever i entreprenörskap genom processutbildningen UF-företagande och ger barn och ungdomar möjlighet att utveckla sin kreativitet och företagsamhet.
ungforetagsamhet.se

Startup Grind startades i Silicon Valley för fyra år sedan och är nu en global community där månatliga möten för entreprenörer arrangeras i över 120 städer runt om i världen.
startupgrind.se

Young Entrepreneurs of Sweden, YEoS, samlar de mest drivna unga entreprenörerna i Sverige för att mötas, diskutera och hjälpa varandra. Samarrangerar Entrepreneur Skiweek. yeos.se

Följ unga nätverket på Facebook!

Taggar
Riks Reportage
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.