podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter
Tidningen företagaren

Företagaren vinner guld – igen!

Tidningen Företagaren fortsätter att skörda framgångar – nu senast blev det guld i Svenska Designpriset.
Publicerad 8 dec 2016

Stolta vinnare på prisutdelningen. Bakre raden fr. v. David Hagen och
Tom Sörhuus. Främre raden fr. v. Malin Sund och Gabriella Wiiala.

Läs även: Så blir du medlem i Företagarna.

Företagaren är ett av Sveriges mest prisbelönta medlemsmagasin. För några veckor sedan belönades Företagaren med en guldmedalj i den prestigefyllda tävlingen Svenska Designpriset. 412 bidrag deltog i tävlingen, 218 nominerades till en omröstning där 54 008 röster från svenska folket resulterade i 25 guldmedaljer. Förutom Företagaren belönades bland andra Melodifestivalen, Magasinet Filter, Coop, SVT Sport, SJ och Volvo.

– Det är fantastiskt roligt att vår satsning på hög kvalitet i bild, text och design uppmärksammas i landets kanske viktigaste designtävling, säger Tom Sörhuus, art director för Företagaren.

Men det är inte första gången som Företagaren belönas. Förra året blev det också guld i Svenska Designpriset tillsammans med ett silver i Swedish Content Awards.

– Företagaren fyller en viktig uppgift att ge våra medlemmar kunskap och inspiration i angelägna frågor, säger Günther Mårder, Företagarnas vd. Vi vill försvara magasinets starka position och jag uppmanar dig som läsare att höra av dig till oss med tips på frågor som du tycker att vi ska ta upp i tidningen.

Kontakta oss på foretagaren@foretagarna.se

Taggar
Fler nyheter från Företagarna