För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

2/5-2019: Utveckla era digitala kunskaper

Publicerad 4 apr 2019
Vill ni utveckla flera digitala kunskaper inom ert företag? Ta chansen att få olika utbildningar 2 maj och 3 maj 2019. Plats: Sundstorget i Helsingborg, kostnadsfria utbildningar.

  
Boka in torsdag 2/5 och fredag 3/5.  Detta sker på Sundstorget i Helsingborg och det är kostnadsfritt. Först till Kvarn!  

Digitalakademin kommer till Helsingborg!
I samarbete med Arbetsförmedlingen, Almi och Helsingborgs stad erbjuder Google kostnadsfria utbildningar i digital marknadsföring och onlinesäkerhet i en toppmodern utbildningslokal på hjul - i en trailer på 65 kvadrat, som rymmer 30 personer sittandes i utbildningsdelen och med en reception / lounge.

Utöver att deltaga på utbildningarna finns det även möjlighet att boka in personliga coachningstillfällen med Googles digitala experter. Läs mer i denna länk:
https://events.withgoogle.com/digitalakademin-on-tour-2019/helsingborg

Detta koncept bygger på succén "Digitalakademin Stockholm" som utbildade över 10,000 Stockholmare under 7,5 månad, förra året, under 2018.

Fler nyheter från Företagarna