headphones newspaper video-player

Årets Företagare i Sverige

Finalen för Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Sverige

Finalister 2019

Årets Unga Företagare

Årets Unga Företagare utses på Årets Företagare Sverige och du kan vara med och nominera vem som ska stå som vinnare 2019.

Årets Företagare i Örebro Län

Företagarna i Örebro Län har ännu inte utsett Årets Företagare i Örebro Län 2019.

Årets Företagare i Östergötland

Företagarna i Östergötland har ännu inte utsett Årets Företagare i Östergötland 2019.

Årets Företagare i Västra Götaland

Företagarna i Västra Götaland har ännu inte utsett Årets Företagare i Västra Götaland 2019.

Årets Företagare i Västmanland

Företagarna i Västmanland har ännu inte utsett Årets Företagare i Västmanland 2019.

Årets Företagare i Västernorrland

Företagarna i Västernorrland har ännu inte utsett Årets Företagare i Västernorrland 2019.

Jury 2019

Günther Mårder

Vd, Företagarna.

Fabian Bengtsson

Styrelseordförande, Företagarna.

Maria Åkerberg

Ägare och grundare av MARIA ÅKERBERG, Sveriges främsta ekologiska varumärke inom professionell hudvård. Hennes prisvinnande produkter från den egna fabriken i Frillesås görs med helt naturliga mineraler och ekologiska ingredienser.

Renée Voltaire

Renée Voltaire brinner för mat från växtriket och genom företaget med samma namn inspirerar hon till godare, nyttigare och enklare mat och dryck med innovativa produkter. Hon vill förändra världen med kniv och gaffel!

Fredrik Isakson

Försäljningsdirektör på Volvo Car Sverige. Fredrik har en gedigen erfarenhet av att arbeta i bilbranschen och har tidigare arbetat på Bilia Personbilar och BMW.

Sara Brandt

Vice vd, Almi.

Cecilia Nykvist

Cecilia Nykvist är vd för Ung Företagsamhet i Sverige. Varje år tränar organisationen över 60 000 grundskolelever och 30 000 gymnasister i entreprenörskap. Cecilia har startat flera egna företag och drev naturligtvis UF-företag på Kungshögaskolan i Mjölby.

Maria Mattson Mähl

Maria Mattsson Mähl är grundare och huvudägare av AlphaCE. Maria blev vd redan vid 23 års ålder och har sedan dess haft ledande positioner i flera stora företag. Den röda tråden i hennes liv har varit entreprenörskap, arbetsmarknad och samhällsengagemang.

Hamid Khanahmadi

Delägare och medgrundare av Tolkresurs Sverige AB, ett av Sveriges mest välrenommerade språkföretag. Företaget hjälper och underlättar kommunikation för företag och myndigheter.  Vinnare av Årets Företagare i Sverige 2018 tillsammans med sin bror.

Ida Backlund

Ida Backlund är Creative Founder på Rapunzel of Sweden och investerare. År 2015 blev Ida korad till Årets Unga Företagare i Sverige.

Partners
Utställare 2019