headphones newspaper video-player

Noel Abdayem gäst i #Företagarpodden

Årets Unga Företagare 2018

Om tävlingen

Detta är Årets Unga Företagare

Utmärkelsen ges till en företagare under 35 år som är en förebild för andra, driver ett framgångsrikt företag och som under året utfört en prestation utöver det vanliga.

Alla nominerade i finalen 2018

Studentvikarie Sverige AB

Med det sociala entreprenörskapet och en affärsidé som går ut på att hyra ut riktigt bra studenter som lärarvikarier har de skapat ett tillväxtföretag som sysselsätter 20 medarbetare, samtidigt som uppemot 1500 studenter arbetar som vikarier ute i skolorna. I processen har många högskolestudenter fått upp ögonen för, och valt att satsa på, läraryrket som karriär.

Hatstore Scandinavia AB

Genom att ta en idé över Atlanten och förädla den ytterligare har företaget haft en hög tillväxt, både sett till kapital och antalet personer de sysselsätter. Innovativa, kund- och resultatorienterade har de skapat en internationell e-handel med ett ständigt växande utbud av kepsar och huvudbonader – med sikte på ytterligare expansion.

The Humble Co AB

Hållbarhet är i fokus när företaget som med sina hygienprodukter – skapade av förnybart material – nu har expanderat till 30 länder genom närmare 25 000 återförsäljare. Med en kraftig tillväxt köper alltfler produkterna som är bra för dig och snälla mot vår planet. Samtidigt går en del av intäkterna till hälsoprojekt för barn i nöd.

Löwengrip Beauty AB m.fl.

Hon startade sitt första företag vid 16 års ålder. Med en aldrig sinande ström av idéer driver hon nu ett mångmiljonimperium som inkluderar en stor personalstyrka och bolag inom bland annat skönhetsvård, skor, kläder och ny teknik. Genom Löwengrip Invest investerar hon i nya affärsidéer. Med kunskap om den digitala utvecklingen och sina följare och kunder utvecklar hon idéerna och produkterna i nära samarbete med följarna.

Knivsta Motor AB

Med en stark lokal förankring ser han med sitt hårda arbete och sin målmedvetenhet till att hålla Knivsta och Stockholm rullande. Att sätta kunden i fokus ger resultat. Med en hög tillväxt blomstrar företaget både sett till ekonomi och personalstyrka.

#GeTillbaka

Stipendiet #GeTillbaka

I Sverige finns många duktiga unga ledare, förebilder och entreprenörer. De här personerna gör skillnad och inspirerar andra i sin omgivning. Det hyllar vi med stipendiet #Getillbaka, i samarbete med Wasabi Web, som delas ut under galan Årets Företagare.

Partners
Utställare 2019