För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Vad hände på Företagsflörten?

Publicerad 1 jul 2015
Lisa Renander driver företaget Go Enterprise AB och är en av de utvalda att få följa med Företagarnas unga nätverk till Almedalen. Vi lyckades fånga henne mitt under Företagsflörten.
Lisa Renander

Nu sitter vi här på en gräskulle vid vattnet mitt i solen och Företagsflörten pågår för fullt. Vi sitter i olika grupper och har bland annat diskuterat mitt favoritämne, framtidens boende.

Det jag kommer ta med mig från dagens Företagsflört är nya tankesätt och infallsvinklar på hur jag kan paketera framtidens boende.

Diskussionerna blir väldigt intressanta när man sitter i grupp då alla är i olika åldrar med olika erfarenheter och bakgrunder.

Vi får ett väldigt stort informationsutbyte av varandra. Jag bor själv tillsammans med elva andra entreprenörer i Gamla stan i Stockholm, så att bo tillsammans med det unga nätverket här i Almedalen känns precis som hemma.

Jag tycker att det unga nätverket är väldigt bra för att vi alla är likasinnade, vi har ett "driv", ett nytänk och vi ligger i framkant och förstår vad som händer i samhället.

Det som förenar oss är att vi alla har viljan att driva på och vill påverka samhällsutvecklingen.

Men även om vi kommer från olika branscher och olika inriktningar så blir det enda stor "inspirationskittel".

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna