För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Medlemserbjudande Företagarna+DoSpace

Publicerad 7 jun 2023
Vi är glada att ÄNTLIGEN kunna presentera ett regionalt samarbetsavtal med DoSpace AB som kan göra ditt arbete som företagare ännu roligare, enklare och billigare!

ERBJUDANDE:

  • Medlem I Företagarna: 10% på Hot desk & Private desk
  • Medlem i DoSpace: 20% på serviceavgiften på medlemskapet priskategorin 2 dvs. 3350kr exkl moms.

Med detta erbjudande kan du spara upp till 6550kr/år! 

Förtydligande:
Du som medlem i Företagarna kommer från och med 1 April att få ta del av ett rabatterat pris 10% rabatt på Hot desk- och Private desk medlemskap på DOSPACE samtliga siter. (Priserna varierar beroende på vilken site du väljer att teckna medlemskap på.)

Som medlem hos Do Space kommer du erhålla en fast rabatt på 20% av serviceavgiften i priskategorin 2 dvs. 3950kr exkl. moms och medlemskap. (medlemsavgiften är utgör 600kr av totala beloppet vilket resulterar i att rabatten räknas på 3350kr)

Läs mer om medlemskapet och förmånerna här: https://www.foretagarna.se/medlemsformaner/

Du tar del av erbjudandet genom att fylla i formuläret.

Vad är DoSpace?

DOSPACE MAKE WORK AWESOME

Vi är ett gäng taggade människor som vill förändra kontorsmarknaden och låta alla få möjlighet till en riktigt bra arbetsplatsupplevelse.

Vi är övertygande om att när man mår bra på jobbet presterar man bättre, blir mer kreativ och stannar längre i sin anställning. Att må bra på jobbet handlar om mer än att checka av sina uppgifter. Det handlar om att hitta flow, känna inspiration, lära sig något nytt, tillhöra ett socialt sammanhang och trivas i de miljöer man vistas i.

Därför skapar vi miljöer att må bra och hitta flow i, bygger ett community att få inspiration, glädje och kunskap i och bygger dagarna på DOSPACE med fokus på att #makeworkawesome.

Fler nyheter från Företagarna