För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Företagarna är med och utser Sveriges företagsvänligaste ledarredaktion

Publicerad 4 jul 2017
I år är Företagarna med och utser Sveriges mest företagsvänliga ledarredaktion. Vilka redaktioner har lyft vikten av entreprenörskap? Vilka skriver initierat om skattepolitik, regelkrångel eller brott mot företag? I kväll utses vinnaren.

Idagora är en sajt som samlar, kategoriserar och rankar ledartexter från liberala, centerpartistiska, moderata/konservativa och borgerliga ledarsidor utifrån hur många interaktioner de lyckas skapa i sociala medier. Varje år i Almedalen koras de ledarredaktioner som har lyckats skapa mest och bäst engagemang kring sina texter i olika ämneskategorier.

I år samarbetar Företagarna med Idagora för att lyfta företagandets betydelse. Företagarnas vd Günther Mårder kommer att vara på plats för att utse den ledarredaktion som har skapat mest engagemang i kategorin "Näringsliv och företagande".

Vilka redaktioner har lyft vikten av entreprenörskap? Vilka skriver initierat om skattepolitik, regelkrångel eller brott mot företag? De tre redaktioner som är nominerats är:

De tre redaktioner som är nominerats är (utan inbördes rangordning):

Dalarnas Tidningar - Kristianstadsbladet  - Östersunds-Posten

Evenemanget hålls i Region Västerbottens lokaler, Novgorodgränd 1, Visby den 4 juli kl 20.00-21.00. Ingen föranmälan krävs.

Taggar
Riks Nyhet
Fler nyheter från Företagarna