headphones newspaper video-player
Åza Brennander

Följ toppbloggaren Åza i Växjö

Den här veckan får vi följa med på en salig blandning av arbete, privatliv, politik och spännande möten med bloggaren, entreprenören och poddaren Åza Brennander i Växjö. Hon rekryterar utländska läkare och sjuksköterskor och utbildar dem i svenska samt förmedlar betalterminaler och inlösenavtal. Dessutom är hon politiskt aktiv och ledamot i ledamot i styrelsen för Företagarna Växjö.

Häng med!

Följ på @foretagarna här! 

Veckans instagrammare!

Namn: Åza Brennander @azabrennander.se

Företag: ENA Operations AB, Kalmena Rek AB, Medena Rek Polska sp.z o.o. samt Åza Brennander AB

Vad gör dina bolag? Jag driver företag i Sverige och Polen. Jag rekryterar utländska läkare, sjuksköterskor och utbildar dem i svenska och har försett den svenska sjukvården med fler än 500 kompetenta medarbetare. Förmedlar betalterminaler och inlösenavtal till SMB. Dessutom har jag startat bloggportalen www.maqt.se och är själv toppbloggare på Allt för föräldrar och poddare på MTG/I LIKE RADIO. Är politiskt aktiv med diverse förtroendeuppdrag i Växjö kommun och även som ledamot i styrelsen för Företagarna Växjö.

Vad kan de som hänger med på @foretagarna instagram denna vecka vänta sig? En salig blandning av arbete, privatliv, politik och spännande möten. Allt med en mix av humor, djup, allvar och ytlighet.

"Räkna med en salig blandning av arbete, privatliv, politik och spännande möten."

Hur använder du Instagram? För det företag som jag driver min blogg och podd i använder jag mig dagligen av Instagram. Dels för att skapa trafik till andra sociala medier men även som en del i mitt personliga varumärkesbyggande. 

Varför är du medlem i Företagarna? Dels för att det är så roligt med likasinnande men även för att ett gynnsamt företagsklimat i Sverige är en av mina absoluta hjärtefrågor!

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD