headphones newspaper video-player ÅRETS FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE ÅRETS UNGA FÖRETAGARE

Årets Unga Företagare


Östergötland

Giovanna Hilke

Hilke Collection
Hilke Collection är ett ungt handelsföretag som säljer produkter för fest och heminredning.

Regionens motivering

Med sin brinnande passion, en vilja av stål och en fingertoppskänsla för design har ett nytt varumärke etablerat sig bland de stora. I dagens konsumtionssamhälle tar företagaren ett stort hållbarhetsansvar från produktion till konsument. Alla dessa parametrar tillsammans har bidragit till vår vinnares fantastiska tillväxtresa. Vi spår en glimrande framtid för företaget och vår vinnare.
 
Giovanna Hilke tilldelas priset Årets Unga företagare för den resa hon gjort med sitt eget märke Hilke Collection. Inredning och smycken i ren och klassisk design säljs idag av de stora inredningsbutikerna både Sverige och utomlands, och bland återförsäljarna kan nämnas till exempel Royal Design, Cervera, NK och Åhléns.
Med en vilja större än att bara designa estetiskt tilltalande produkter har Hilke arbetat målmedvetet med att främja en hållbar konsumtion genom såväl en klassisk och hållbara stil som materialval med långsiktiga perspektiv. Återvunnet guld och silver, mindre emballage, sampackning, hållbar ytbehandling samt skötselråd för att förlänga livslängden på produkterna bidrar till att minska de miljömässiga fotavtrycken.
 
Hilkes tillväxtresa är en framgångssaga på många sätt och inte minst det fantastiska ekonomiska resultatet gör henne till en stor förebild för framtidens unga företagare.
 
För ett drivet företagande som både förgyller samhället och samtidigt värnar om det!
 
Partners 2024